Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ennyire naívak?
Figyelt kérdés
Lányok, miért nem értitek meg hogy minket nem érdekel az a sok személyes baromság amikkel traktáltok minket a randin. Csak azért hallgatunk végig, csak azért teszünk úgy mintha érdekelne, mert ezzel bizalmat akarunk építeni hogy a puncitokhoz jussunk. Majd ha meg tudunk titeket dönteni TALÁN utána lehet érdekel más is, de addig csak a punci. Ezt értsétek meg, és ne lepődjetek meg ha otthagyunk titeket a francba ha nem kapunk meg.2013. nov. 15. 23:01
1/19 anonim válasza:
he-he. :D de kis aranyos. te meg ne lepődj meg ha nem lesz barátnőd. xD
2/19 anonim válasza:
Naiv rövid i.
Amúgy, so what? Nem szoktam túl sokat beszélni magamról. A férfi többet szokott, én meg közben azon gondolkodom, hogy jaj, már szexelni akarok, hagyd már abba.
4/19 anonim válasza:
Csak a saját nevedben beszélj, te primitív fsz.
5/19 anonim válasza:
Mert nem minden férfi egy ilyen féreg mint egyesek?...
N
6/19 anonim válasza:
Ez egy jó életfilozófia, csak így tovább. :D De ne aggódj a nyomorék emberek is megtalálják a nyomorék párjukat, ez a te nagy szerencséd, és az ilyen nyomorék párok ba**zák fel majd a normális párokat. Gyönyörű.
7/19 anonim válasza:
Te vagy a naiv. Próbára teszünk, hogy Mennyire akarod a Mi puncinkat. Mi minden hülyeséget hallgatnál végig érte. Valakinek a telefonkönyvet is fel lehet olvasni, mert csak csorgatja a nyálát a dudákra. Ez egy jó szűrő. Amin te nyilván fennakadsz. ;*
10/19 anonim válasza:
Sztem te még életedben nem is voltál randin :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!