Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyen naívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok ilyen naívak lányok?

Figyelt kérdés
mármint akárhányszór felszedek valakit, kitalálok valami sztorit, mindig beveszitek

2013. júl. 12. 15:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
jó kis köcsög lehetsz, voltál már valaha őszinte?
2013. júl. 12. 15:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok ilyen naiv.

És nem hosszú í.

2013. júl. 12. 15:17
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Azt te csak hiszed, hogy a marhaságaid elhiszik a lányok:)

Csak próbálnak a kedvedben járni és te vagy naív ha őket kérdeznéd.

2013. júl. 12. 15:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy a hozzád hasonló férfiak örüljenek. Egyébként nem biztos, hogy el is hiszi. Én legtöbbször levágom, hogy kamuzik, de olyan jó magamban kiröhögni. :D Nekem jól esik, ha azt hiszi szívat, közben meg ő van megszívatva és még csak fel sem tűnik neki. :)
2013. júl. 12. 15:20
 5/15 A kérdező kommentje:
voltam már őszinte, de valahogy semmire nem mentem vele, mert kihasználtak és visszaéltek vele... szóval most már fordult a helyzet régóta
2013. júl. 12. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát ha én is egy olyan ki sz*rzacsi lennék, én sem vállalnám fel magam, Mr. Valahányszór
2013. júl. 12. 15:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én birkóztam 8 évet. Ha rájönnék, hogy hazudtál nekem, szétverném a képed. :D

20/L

2013. júl. 12. 15:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Kihasználtak és visszaéltek vele? Mivel? És milyen sztorikat adsz be nekik?

Komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy mivel szeded fel a csajokat. :)

Nem tartom magamat naivnak egyébként, épp ezért érdekel, hogy mi az amit bevesznek.

2013. júl. 12. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:
Keress olyan lányt aki nem él vissza a jóságoddal, őszinteségeddel. Biztos van ilyen, a többieket meg sz@rd le!
2013. júl. 12. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Te vagy naiv, hogy azt hiszed bevesszük a meséket.....:)
2013. júl. 12. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!