Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagytok ilyen naívak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok ilyen naívak lányok?

Figyelt kérdés
mármint akárhányszór felszedek valakit, kitalálok valami sztorit, mindig beveszitek

2013. júl. 12. 15:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

hát pl. volt olyan, hogy láttam nagyon szemez velem egy csaj szórakozóhelyen, odamentem hozzá és elkezdtem dícsérni milyen szép arca van meg alakja és, hogy van benne valami különleges, aztán ehhez hozzátettem, hogy festek, és hogy gyönyörű modell lenne, és szívesen lefesteném egyszer... mondonom se kell, hogy átjött hozzám, bár festés nem lett belőle

vagy pl. ha arról kezdek beszélni, hogy most jöttem haza külföldről, mert ösztöndíjjal kint voltam Franciaországba, azt is kajálják

2013. júl. 12. 15:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Értem. Szerintem ezek nem olyan nagy dolgok, nem gondolom, hogy naivak, ha elhiszik Franciaországból jöttél, vagy akár azt, hogy festesz. Ellenben az utóbbiból egyértelműen süt, hogy csak egy éjszakára kell neked. Igazából ha tetszenél és kéne egy jó szex, akkor én is felmennék hozzád egy ilyen után, hiába tudom, hogy ez csak rizsa és a bugyit akarod ledumálni rólam.
2013. júl. 12. 15:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Jó érzés nekik, hogy azt gondolják róluk, hogy van bennül valami különleges, egyedi, kinek ne esne jól.

Én nem vagyok naiv, már messziről kiszúrom ha valaki csak le akar feküdni velem, próbálkoztak már mindennel.

Mondjuk attól, hogy olyan lányokkal ismerkedsz szórakozóhelyeken(80%ilyen), ahol elég, hogy egy BMW kulcsát meglengesd és máris sorban állnak, hogy lesz*pjanak, még nem kellene általánosítani.

Pl ha egy kiállításon, múzeumba, könyvtárba játszanád ezt el, nem biztos, hogy ennyi "naiv lánnyal" találkoznál.

Erre nem gondoltál még?:D

2013. júl. 12. 15:36
 14/15 anonim ***** válasza:
anyád a naiv
2013. júl. 12. 17:42
 15/15 anonim válasza:
Nehogy azt hidd hogy mindenki ilyen naiv ;)és biztos lenne olyan lány aki értékelné ha őszinte vagy vele.. én egyszer jártam úgy hogy átvertek meg már a sok sztoriból amit hallottam tanultam és egyböl leszűröm ha csak hülyítenek :)
2013. júl. 12. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!