Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet velem? /fiú/
Figyelt kérdés
Barátnőmmel, és az ő barátnőjével egy busszal mentem haza, és a barátnőm ő mellé ült le, én álltam közben mert nem volt hely, de utána már le tudtam ülni, és volt mellettem egy hely is, de ő továbbra is csak vele beszélgetett, hülyéskedett engem teljesen elhanyagolt. És állítólag ő gondolja úgy hogy én elhanyagolom őt. Most akkor mi a helyzet? Hogy foglalkozzak vele amikor ő mindig mással van elfoglalva, vagy ha csak együtt vagyunk akkor megy szépen csöndben. Nem hiszem, hogy ez fordított helyzetben neki jól esett volna. Például ha én jöttem volna az egyik barátommal, és én mellé ültem volna le, és vele dumáltam volna, vele meg semmit. Mit csináljak? Nem értem ezt a csajos gondolkodást. :S2009. nov. 18. 15:43
1/5 anonim 

válasza:

szerintem ne vesszetek össze ilyenen. üljetek le és beszéljétek, meg hogyha valami nem tetszik a másik viselkedésében.szerintem ez nem jelenti azt,h nem szeret v vmi ilyesmi,amúgy gyakran csinálja ezt?mertha igen,akkor szerintem vmi baj lehet.
2/5 anonim 

válasza:

Nem biztos hogy ennyire rossz a helyzet, ha találkozgattok kettesben és akkor csak egymással foglalkoztok, de ezt ti tudjátok. Barátnőzni is kell a te barátnődnek is.
3/5 A kérdező kommentje:
hát természetesen kettesben más a helyzet:P
2009. nov. 18. 16:04
5/5 A kérdező kommentje:
vagy csak túlságosan szeretem
2009. nov. 18. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!