Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másokat kisért még a volt ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másokat kisért még a volt ex és az új barátnő története?

Figyelt kérdés

Félre értés ne essék,nem a féltékenység beszél belőlem,sőt örülök,hogy a volt exxel le tudtam zárni a múltat,de lépten nyomon,mindenki azzal traktál,hogy a volt exem nem vállaja a jelenlegi bnőjét.Én próbálok ettől az egésztől elhatárolodni de nem megy.

Komolyan kezdem azt hinni,hogy talán miattam nem vállaja fel.

2013. nov. 16. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Már más országban vagyok így nem.De amíg otthon laktam igen kísértett.Hiába zártam le őket.
2013. nov. 16. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem vállalja fel? Nem rakja ki frászbúkon? :D

De a lényeg, hogy téged miért érdekel? Ex, semmi közöd a magánéletéhez.

2013. nov. 16. 17:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát a fészbukos kapcsolat beállításoknál ez kicsit azért bonyolúltabb.Éppen ez az,hogy az ő magánéletét én tiszteletben tartom,de ő ez enyémet nem.

Én lennék a legboldogabb,ha ők együtt lennének.

2013. nov. 16. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű, tiltsd le mindenhonnan, ne vedd fel a telefont, ha hív stb. Ezek szerint van új barátnő jelölt, de téged is zaklat még?

Szánalmas az ilyen.

2013. nov. 16. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem,nem zaklat. Nem erről van szó.Ha érdekel leírom privibe.
2013. nov. 16. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
20 év után sem tudott elfelejteni az exem. A szerencsétlen nője meg állandan koslat útánam:D Már hiányozna a liba ha nem lenne:DD
2013. nov. 16. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!