Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a féltékenységem?
És ha jogos is lenne? Azzal semmire se megy hogy itt ki mit mond?
De nem jogos :)
Horgászkiállításon meztelen nők?
Ugye ezt te sem hiszed el
Ezek ilyen testfestett csajok voltak? Szerintem nagyon jó pofák, én is fotózkodtam már velük egyszer, ráadásul a Kedvesem csinálta a képet. Jó buli volt. :) Egy kapcsolatban ahol van bizalom ott az ilyenen nem szabad fennakadni. Ráadásul nagy eséllyel akkor látta őket először és utoljára.
Amúgy ha azt az oldalt nézem, akkor meg is tudlak érteni... van akinek olyan a természete, hogy ezt nem tudja elviselni, de szerintem nem szabad nagyon rágódnod ezen. Ha valaki meg akarja csalni a másikat, azt úgy is meg tudja tenni.
Annyit meg lehet kérdezni, hogy hány éves vagy?
Én is voltam hasonló horgászkiállításon anno még a FEHOVA-n ott is voltak ilyen csajok, és a pasim is lefényképezkedett velük, nincs ebben semmi rossz. Gondolom nem döntötte meg a csaj ott a helyszínen. Ez egy jó buli. Tehát ne féltékenykedj.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!