Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolat működhet úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat működhet úgy jól, ha a két félnek nincs közös hobbija, vagy csak egyvalami?

Figyelt kérdés

Mondjuk mindketten szeretnek olvasni, de teljesen más témájú könyveket. Szeretnek túrázni, megnéznek együtt filmeket, de ezeken kívűl nincs közös hobbijuk.

A srácnak van külön egy fiús hobbija amit szeret, de a lánynak nincs úgy igazán semmi.

Viszont a szex jó, minden percet örömmel töltenek egymással mikor együtt vannak, az élet nagy kérdéseiben (mondjuk pénzügyek, politika) egyetértenek, ugyanazokat tartják fontosnak (pl. mindketten családot akarnak, több gyereket stb.). akkor működhet a dolog hosszútávon, vagy annyira fontos az azonos hobbi, érdeklődés, beállítottság (pl. hogy mindegyik matekból legyen jó, vagy autót szereljen stb.) hogy emiatt az egésznek fuccs?

2013. nov. 15. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Most adjunk meg statisztikákat és az alapján döntesz a saját párkapcsolatodról. Ezt talán neked kéne ÉREZNI.
2013. nov. 15. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem érdekli az egyik felet a másik hobbija, érdeklődési köre, akkor nem is szereti igazán. Amikor valakit igazán szeretsz, legyen akármilyen idióta hobbija is, te is automatikusan benne találod magad egy kis idő elteltével. Nem kell erőltetni semmit se, mert ez jön magától..
2013. nov. 15. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Most mondanám hogy Jing és Jang, de ki miben hisz, valaki az ellentétekre esküszik, de baj ha nincs közös, viszont az se jó ha annyira sok a közös, hogy fél év után "megunod a társat", próbálj egy 3. dolgot találni, amit még egyikőtök se kifejezetten ismer, és ha mindketten megszeretitek (ez lehet akármekkora hülyeség, rövid vagy hosszútávú dolog is), + 1 közös élmény, ami + összefogó erő
2013. nov. 15. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Persze, nekiállok mondjuk faliszőnyeget hímezni mi? Ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
 5/8 theBarbi ***** válasza:

Szerintem ez teljesen lényegtelen...

A barátom zenél informatikus én pedig mind a 2 höz hülye vagyok... Inkább a képzőművészet érdekel... És teljesen jol megvagyunk :)

6/8 anonim ***** válasza:
100%
abszolút nem kell közös hobbi szerintem. a barátommal nem sok közös van bennünk, sőt. aligha van közös pontunk, mégis nagyon jól megvagyunk:3
2013. nov. 15. 21:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatban jó ha mindkét félnek van valami olyan időtöltése, ami csak az övé, ami csak őt érdekli. Néha el kell tudni vonulni a saját kis világunkba, hogy a saját belső hangunkra is figyeljünk, erre ez a hobbi tökéletes.
2013. nov. 15. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A férjem kártyákat gyűjt, én pedig írok hobbiszinten. Mégis teljesen jól megvagyunk. Sőt, ő el szokta mesélni azokat amikor játszik is a kártyákkal mit hogyan, meghallgatom. Ő pedig elolvassa az írásaimat:)aztán jól beleköt, mert néha fura neveket adok a szereplőimnek:D

Nálunk közös pont az olvasás szeretetében van, mondjuk 95%ban ugyanazokat az írókat szeretjük, és 1-2 közösen kedvelt tv sorozat. És kb ennyi....

de érdeklődünk:) és pl én simán elmesélhetem neki mi történt abban a sorozatban amit épp nézek, mert meghallgatja, ahogy ő is elmesélheti mi történt abban az animében amit éppen néz....ennek hatására az egyik ilyen animés sorozatot amit szeret pl meg is néztem vele. Ő meg pár részt esetleg abból amit én nézek.

ha semmi érdeklődést nem mutatnak egymás kedvelt dolgai iránt a felek, abból esetleg lehet gond.

27/N

2013. nov. 16. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!