Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat működhet úgy jól, ha a két félnek nincs közös hobbija, vagy csak egyvalami?
Mondjuk mindketten szeretnek olvasni, de teljesen más témájú könyveket. Szeretnek túrázni, megnéznek együtt filmeket, de ezeken kívűl nincs közös hobbijuk.
A srácnak van külön egy fiús hobbija amit szeret, de a lánynak nincs úgy igazán semmi.
Viszont a szex jó, minden percet örömmel töltenek egymással mikor együtt vannak, az élet nagy kérdéseiben (mondjuk pénzügyek, politika) egyetértenek, ugyanazokat tartják fontosnak (pl. mindketten családot akarnak, több gyereket stb.). akkor működhet a dolog hosszútávon, vagy annyira fontos az azonos hobbi, érdeklődés, beállítottság (pl. hogy mindegyik matekból legyen jó, vagy autót szereljen stb.) hogy emiatt az egésznek fuccs?
Szerintem ez teljesen lényegtelen...
A barátom zenél informatikus én pedig mind a 2 höz hülye vagyok... Inkább a képzőművészet érdekel... És teljesen jol megvagyunk :)
A férjem kártyákat gyűjt, én pedig írok hobbiszinten. Mégis teljesen jól megvagyunk. Sőt, ő el szokta mesélni azokat amikor játszik is a kártyákkal mit hogyan, meghallgatom. Ő pedig elolvassa az írásaimat:)aztán jól beleköt, mert néha fura neveket adok a szereplőimnek:D
Nálunk közös pont az olvasás szeretetében van, mondjuk 95%ban ugyanazokat az írókat szeretjük, és 1-2 közösen kedvelt tv sorozat. És kb ennyi....
de érdeklődünk:) és pl én simán elmesélhetem neki mi történt abban a sorozatban amit épp nézek, mert meghallgatja, ahogy ő is elmesélheti mi történt abban az animében amit éppen néz....ennek hatására az egyik ilyen animés sorozatot amit szeret pl meg is néztem vele. Ő meg pár részt esetleg abból amit én nézek.
ha semmi érdeklődést nem mutatnak egymás kedvelt dolgai iránt a felek, abból esetleg lehet gond.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!