Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar velem lefeküdni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leila93 kérdése:

Nem akar velem lefeküdni a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lassan 2,5 éve együtt vagyunk, de szex még nem volt.Nagyon szeretem, mindenben támogatjuk egymást, igazi lelki társ, de a szex terén nem hajlandó lépni.Az első évfordulónk előtt mondta hogy majd akkor,vacsora, minden,de az egészből nem lett semmi.Gondoltam jó,várok,stresszes az egyetem,rossz napja van.Volt olyan is hogy óvszert vettem neki ajándékba hátha,de a mai napig ott áll bontatlanul.Amikor kezdeményeztem egy ponton mindig eltolt magától.Ha rákérdezek hogy mi a baja,azt mondja semmi,ő is akarja.Mára belefáradtam a kezdeményezésbe, egy ideig az önbecsülésem is a parlagon hevert.Sokan csinos nőnek tartanak, nem hiszem hogy a külsőm miatt nem.Megcsalásra nem utal semmi.Mit csináljak? Nem akarom hogy tönkre menjen a kapcsolatunk./20 éves lány,23 éves pasi/
2013. nov. 15. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Én szívesen elvégzem a srác helyett a feladatot.
2013. nov. 15. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Aaaaaaz duurva. Mondtad is neki, vagy csak utalgattál rá? A legelső barátom 3 hónapig nem volt képes megd*gni, mert még szűz voltam és félt tőlem. De én már akkor idegebeteg voltam, hogy mi van, mi a baj velem. Te egyszer sem fakadtál ki? Hogy bírtad 2.5 évig enélkül? Mondd meg, hogy vagy elmondja, hogy mi a baja akármilyen ciki is neki, vagy otthagyod. Ez nem normális dolog. És kénytelen leszel válaszút elé állítani. Vagy soha többet nem szeretnél szerelmeskedni? Ha bízna benned, már régóta elmondta volna, ha van valami baja. De látod, még ez se. Komoylan, minek vagy vele? A szeretem nem válasz...
2013. nov. 15. 15:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek, hogy meleg. Ebben az esetben én megtépném, hogy elhazudozott 2,5 évet az életemből.
2013. nov. 15. 16:40
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Az éjjel már felháborodtam egy hasonló eseten (ott 1 év után nem volt semmi) és megkaptam, hogy én vagyok az érzéketlen tuskó. De azért most is megkérdezem: milyen kapcsolat az, amiben nincs meg az egyik alapvető kötelék és nem képesek egy ilyen problémát megbeszélni? Mi az, hogy 2,5 évig nincs semmilyen testiség egy párkapcsolatban? Mi az, hogy a lány csak vár?

Egy tanácsom van: ülj le vele azonnal és kérdezd meg, hogy miért nem. Ha hárít, azonnal kelj fel és hagyd ott, de előtte közöld vele, hogy akkor vagy hajlandó beszélni és találkozni vele, ha meg tudja mondani, hogy miért nincs szex. Kap max. 3 nap gondolkodási időt, ha addig nem találkoztok vagy nem mondja meg, mi baja van, akkor ne is keressen, mert részedről vége.

2,5 év után nincs mit finomkodni, az max. a kapcsolat első pár hónapjában lehetséges út, ilyenkor már nem.

2013. nov. 15. 17:02
 15/15 anonim ***** válasza:
2,5 év után semmi? Gyakran elkapkodják, de ez már nagyon a másik véglet. Mi a barátod, szerzetes vagy impotens?
2013. nov. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!