Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lefeküdni a barátom. Mit tegyek?
Az éjjel már felháborodtam egy hasonló eseten (ott 1 év után nem volt semmi) és megkaptam, hogy én vagyok az érzéketlen tuskó. De azért most is megkérdezem: milyen kapcsolat az, amiben nincs meg az egyik alapvető kötelék és nem képesek egy ilyen problémát megbeszélni? Mi az, hogy 2,5 évig nincs semmilyen testiség egy párkapcsolatban? Mi az, hogy a lány csak vár?
Egy tanácsom van: ülj le vele azonnal és kérdezd meg, hogy miért nem. Ha hárít, azonnal kelj fel és hagyd ott, de előtte közöld vele, hogy akkor vagy hajlandó beszélni és találkozni vele, ha meg tudja mondani, hogy miért nincs szex. Kap max. 3 nap gondolkodási időt, ha addig nem találkoztok vagy nem mondja meg, mi baja van, akkor ne is keressen, mert részedről vége.
2,5 év után nincs mit finomkodni, az max. a kapcsolat első pár hónapjában lehetséges út, ilyenkor már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!