Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális 25 évesen, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális 25 évesen, hogy eddig csak 2-3 hónapos kapcsolataim voltak? N

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 23:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gond. Nekem a férjem előtt, 5 kapcsolatból csak 1 bírta 10 hónapig. a többi 4, 1, másfél hónap volt, az utolsó 3 hét.

Senki nem jövőbelátó, hogy tudja milyen lesz a másik x idő múlva...legyen az 2-3 hónap, vagy 10...nem ők voltak neked az igaziak, ahogy nekem sem. ennyi.

Viszont utána gyorsan történt minden. Megismertem 24 évesen a férjemet, szerelmes lettem rögtön. 1 hónap múlva már menyasszony voltam, Másfél év után pedig összeházasodtunk, és azóta is boldogok vagyunk együtt. Rajta éreztem, hogy más lesz...de az is tény, hogy volt időnk megismerni egymást.

Sose lehet tudni.....

27/N

2013. nov. 15. 19:43
 22/22 anonim válasza:
Semmi nem normális a mai világban,azért gondolkozz el azon,hogy igényled vagy sem a hosszútávú dolgokat.
2013. nov. 15. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!