Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ők is megtalálták a boldogságot, akkor te miért vagy szomorú?
"A lába között van csórikám pénisze.
"
...vagy visszahúzódott a hasába :DD
"Ha ők is megtalálták a boldogságot"
Na, már most a második kép rácáfol erre, lévén, hogy úgy néznek ki mint a Ceausescu házaspár a statárium előtt...
Te most egy pillanatképről akarod megmondani ki boldog és ki nem?o.O' Tudod az élet nem csak egy kép, nem lehet mindig minden jól és toppon, de ha van türelem és megtudják beszélni és tenni is érte nem lesz gond és ha komolyan gondolják működhet.
Amúgy is egy kapcsolatot csak az a két ember tudja, h milyen, akik benne élnek, egy külső szemlélő nem láthat bele, tudhatja annyira.
Szerencsére megtaláltam igaz sokára, de nem bánom, aki számomra legfontosabb ember lett, legeslegjobb mindenben, minden téren, tisztel, szeret, elfogad olyannak, amilyen vagyok, másik felem, Párom/Társam, Szeretőm, Barátom, nagyon Szeretem s viszont.
2éve együtt és együtt is élünk.
Alig várom, h este legyen s haza jöjjön melóból, öleljem csókoljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!