Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek olvassátok el, nem tudom melyik témakörbe illik, de fontos! (? )
Barátommal összevesztünk 1 gyerekes dolgon. felhívtam(pannonos vagyok) és félre értett vmit, amire megesküszik h azt mondtam, én tudom h nem!!!
emiatt szétmentünk mert nagyon besértődött ezen. PANNONNÁL rögzítik a kímenő hivásokat? ill vissza tudnánk vhol hallgatni??? nagyon fontos lenne!!!!
"A feljelentés alapján meginduló nyomozati eljárásban a büntetőeljárásról szóló törvény rendelkezései alapján a hatóság megkeresést intézhet a zaklató hívások távközlési adatainak beszerzése érdekében, melyeket a Pannonnak az elektronikus hírközlésről szóló törvény előírásai alapján a hatóság rendelkezésére kell bocsátania."
Azt hiszem, tényleg rögzítik. Más kérdés, hogy vajon kiadják-e csak úgy.
(Forrás: [link]
Hülyék. Dehogy rögzítik. Telefonos beszélgetések lehallgatását csak rendvédelmi szervek végezhetnek bírósági engedéllyel.
Persze ha a pasid oszama bin laden, akkor valszeg a CIA-nak megvan a beszélgetés.
* végezhetik természetesen, bocsi.
Amit előttem másoltak be, az pedig a híváslistákra vonatkozik.
Gyerekes dolgon összevesztek és emiatt szakítotok? Meg: nagyon fontos lenne? Miért nem akkor volt nagyon fontos, amikor a gyerekes vitatémában valakinek engedni kellett volna?
A sztorid alapján a kapcsolatotok annyira értelmes, mint a szülővel való nézeteltérés (=gyerekes dolog) után rágyújtani a házat (=összeveszés, szétmenés).
Nem volna hasznosabb az igazad bizonygatása helyett valami értelmesebb dologtól (vagy épp a tétlen várakozástól) várni, hogy miközben te is, ő is magába szálljon? Nem valakinek az igaza, hanem a másik fél részéről ennek belátása az, ami pontot tehet egy vitára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!