Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha kapcsolatban vagytok, flörtölgettek más lánnyal önbizalomszerzés céljából?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 17:58
11/18 anonim válasza:
Figyelj én nem ütöm bele az orrom a te dolgodba akkor téged se érdekeljen.
Néha jó flörtölni és hülyíteni a csajokat ez van.Örülj,hogy nem te vagy a barátnőm.Bár akkor inkább már a VOLT...
12/18 anonim válasza:
nem, de itt az ideje elkezdenem, mert akkorat csalodtam, hogy lofaz a seggebe osszes kis ribinek
13/18 anonim válasza:
Hát ha a barátnőd helyében lettem volna akkor nagyon örülnék ha már csak a VOLT lennék :D
nem szólok bele csak gondoltam megkérdezem, hogy akkor mi értelme van.
14/18 anonim válasza:
És én válaszoltam is.De neked nem volt elég...
15/18 anonim válasza:
A hideg kirázna egy olyan féltékenységi rohamokban szenvedő elmebajoktól akik tulajdonuknak tekintik a társukat.
16/18 anonim válasza:
Hülyíteni a csajokat mert kell a kis egodnak. Miután a csajok be lettek hülyítve, meg van az ilyen pasikról a véleményük, ha esetleg össze nem hányták magukat tőled.
Flörtölni nem = a hülyítéssel, barom gyerek
17/18 anonim válasza:
Aki hülyíti a lányokat, az mind egy bunkó paraszt egytől egyig, akkor is, ha korábban 100x csalódott a csajokban! Ha van barátnőd NE flörtölj, NE kúrj félre és NE hülyítsd! Mert ez tényleg gáz :)
18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! én is ezen a véleményen vagyok :-)
2013. nov. 20. 16:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!