Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tesz a pasi ilyet?
A következő a történet, kíváncsi vagyok ki mit reagál erre... Ha nektek mesélnek ilyet, ti a megadott kérdésre mit válaszolnátok?? Mert én bizony aligha értem ezt...
Adott egy ismeretség, mivel többről nincs szó. Eleinte figyelembe sem vette a férfi a nőt, pedig naponta összefutottak, futólag. Később sem beszélgettek sokat, max köszönés szintjén. Eltelt egy kis idő, már a lánynak neve is lett, nem csak köszönés, nagyon kevés, de alapvető érdeklődés is helyet kapott. Idővel a lány kapott becenevet, néha kap simogatást, vagy mondhatjuk úgy, lopott érintést. Majd egy ideig elkerülik, majd később ugyanígy. A becenév megmaradt, elég jellegzetes becenév a lánynak. A ciklikusság szintén megmaradt. Egyszer kedves a hapsi, máskor elkerüli a lányt. Amikor éppen nem kerüli, akkor a becenév megvan, látszik hogy mondana valamit, de nem megy neki, a lány nem erőlteti. Amikor elkerüli, még a köszönés is nehezére esik. Megjegyzés, a lánynak van párkapcsolata. A fiúnak pedig nincs senkije. Mit szóltok ehhez? Egy pasi mikor és miért viselkedik így?
Érdekled, de mivel nem vagy szabad, próbál elkerülni, mert úgy kevesebbet gondol rád, de ez nem mindig sikerül.
Viszont minek foglalkozol vele, ha van barátod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!