Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent ha ilyet mond egy pasi?
múlt hétvégén találkoztam először egy sráccal, tök jól elvoltunk. most hétvégén nem, mert nem ér rá. kérdeztem tőle h jövő hétvégén rámér-e vagy más programja van. erre azt mondta h még annyira előre nem tudja de szerinte ráér. aztán mondtam neki h szeretném már látni, erre olyasmit írt h ne vigyem túlzásba. kérdeztem h mit erre azt mondta h bármit. aztán mikor mondtam neki h ez nem esett jól azt mondta rá h csak nem szeretné h egy taliból sokat vonjak le. meg h nem szereti h ha elsőre túl nagy a vonzalom. oO
hülye legyek de én ezt nem értem. oO valaki elmagyarázná?
oké h nem akarunk semmit se elsietni, mert h mindent az idő dönt el, de sztem abba semmi olyan nincs h találkozni akarok vele. vagy nem? nem tudom. túl óvatos és nem akar elkapkodni egy kapcsolatot vagy csak játszik velem?
én 18/L ő 26/F
jah és kor alapján ne ítéljetek légyszí
Először is a kor megfelelő. Mellesleg gondolom kicsit gátlásosabb az Úrfi :D
Ne erőltessed tényleg, csak célozgass rá finoman. Lehet kell egy kis idő neki, hogy a legjobbat hozza ki magából :D
Vagy nagyon bizonytalan érzelmileg még vagy nem gondolja komolyan.
Szerintem várj még 1, max 2 hetet legalább és utána már simán tudsz te is válaszolni erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!