Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak kapcsolatot akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak kapcsolatot akarnak tőlem a férfiak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez így furán hangzik, de a csak szex témában senki nincs benne (nyilván mindenféle idegenek biztos, de ilyenekkel nem kezdenék sose ilyesmit), mondván, hogy ez így kevés lenne, mert ehhez túlzottan kedvelnek. Ez mondjuk nem baj, amúgy se az én műfajom ez, csak mikor két kapcsolat közt voltam, akkor furcsálltam ezt.

Viszont a barátkozás is csak addig tart, amíg azt nem mondom, hogy ebből biztos nem lesz több. Itt pedig az a problémája mindenkinek, hogy azon túl hogy kedvelnek, "túl jól" nézek ki hozzá, hogy csak úgy barátként tudjanak rám tekinteni.

Van barátom, akivel nagyon szeretjük egymást, szóval rendben van minden, de akkor is hiányzik a barátkozás másokkal... És én mindig is a férfi társaságot kedveltem, de ez mindenkivel max pár hónapig tart, mert utána elkezdenek állandóan szerelmet vallani.

Ha valaki volt már így, akkor hogy oldódott ez meg? Szeretnék ennél hosszabb távú barátságokat is. Egyébként nem viselkedem kihívóan, bár tény, hogy nagyon közvetlen személyiség vagyok, aki szimpatikus, már az első pillanattól úgy kezelem, mintha ezer éves jó barátok lennénk. Ez lehet a baj?

Másrészt: külső szemlélőként hogy látjátok, mi lehet a baj? Nem vagyok elég szép, vagy nem vagyok eléggé jó fej/ jó társaság?

Annyit gondolkozom ezen, de sajnos semmire nem jutok, és kezdem egyre magányosabbnak érezni így magam. :(

22L

2013. nov. 14. 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kamuzol kérdező. Ha nem, akkor írj privátot :D
2013. nov. 14. 16:17
 2/11 anonim ***** válasza:
én majd ellátom a bajod cica :D
2013. nov. 14. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Hm, tényleg egyre több a hülye a világban...
2013. nov. 14. 16:18
 4/11 anonim ***** válasza:
39%

Örülj neki b+...

ha meg csak szexre kellenél nekik, akkor meg azért picsognál. Hülye liba.

2013. nov. 14. 16:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Miért örülnék ennek?

Van kapcsolatom, szóval nem arról van szó, viszont az fáj ebben, hogy a barátság nem működik...

2013. nov. 14. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Barátkozz olyanokkal, akik szintén párkapcsolatban élnek.
2013. nov. 14. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:

Én lehet, hogy debil vagyok, de én nem értem a parád :O

Van barátod, de nem szexelsz vele, hanem másokkal akarsz, de mások viszont nem akarnak veled?

22 éves lányként, főleg, ha csinos vagy szerintem tegyél le róla, hogy önállóan jóarc fiúkból lesznek haverjaid, társaságod. Keress olyan csákót, aki társasági forma és vannak saját haverjai, akkor esetleg onnan megtudod valakivel csalni majd. >:)

2013. nov. 14. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
senki nem olvasta el a hosszú szöveget? :D
2013. nov. 14. 16:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Dehogy szexelek másokkal. :D

Azt csak arra az időszakra írtam, mikor nem volt senkim. Most nyilván nem akarok ilyesmit... :)

Csak a problémának ez is része, és nem igazán értem, hogy mégis mi lehet velem a baj, holott rengeteg gyönyörű lánnyal is barátkoznak, akikről tudják, hogy úgyse lesz velük soha semmi,... akkor az ő társaságukban miért nem érzik azt a vonzalmat, amitől a barátság már elképzelhetetlen?

Vagy más lányok nem mondják meg ennyire egyértelműen, hogy sose lesz semmi, hanem hitegetik a pasi haverjaikat? Vagy én már nem tudom...

2013. nov. 14. 16:45
 10/11 anonim ***** válasza:
Barátkozz olyanokkal, akik párkapcsolatban élnek.
2013. nov. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!