Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartsak-e ki a jelenlegi párom mellett vagy keressek újat?

Figyelt kérdés
Sziasztok, majdnem 18 éves fiú vagyok. Járok egy lánnyal, aki tőlem kissé messze lakik, de minden héten látjuk egymást, és általában le is fekszünk egymással. Viszont kezd elegem leeni az utazgatásból, mert sok időmet és pénzemet veszi el, ráadásul a kedvesem családjában történtek nem túl frankó dolgok is, ami miatt tartok tőlük. Van egy másik lány, aki tetszik, és közelebb is lakik, de bizonytalan vagyok hogy őt válasszam-e, nem merek lépni. A fő csavar a történetben, hogy a mostani barátnőmmel még mindig szeretjük egymást, szóval érzelmileg is nehéz volna szétválni. Ti mit javasoltok ebben a helyzetben?
2009. nov. 17. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem is hagyd ott a jelenlegi párodat. valami bizonytalanság már motoszkál benned. lehet, hogy még szereted, de valami megváltozott, ha az utazás teher. És a másik lánnyal miért vagy bizonytalan?
2009. nov. 19. 19:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valahogy nem tudom igazán hová tenni, egyik nap tetszik, a másik nap nem, és nem tom h milyen lenne a kapcsolatunk. Persze rá lehet mondani, hogy műgond, de egyszerűen nem tudok dönteni ezzel kapcsolatban. Ezért is kértem a segítségeteket, és azok az "épületes tagok" akik csak ócsárolni tudnak ahelyett, hogy értelmesen válaszolnának, k*apják be.
2009. nov. 19. 19:45
 13/15 A kérdező kommentje:
nos, hálistennek gyűlnek a "lheteőségek", szal inkább a szakítás felé tendálok.
2009. nov. 20. 15:25
 14/15 Ez a nevem! ***** válasza:
Te nem vagy normális!60km-re lakik a csaj tőled,ami nem sok,és te meg pont akkor hagyod szarba,amikor a legnagyobb szüksége lenne rád!Én 100km-re laktam anno egy csajtól,akivel 4éve együtt vagyok és nem volt gond a távolság.Erről szól az igazi szerelem,nem arról,amit te csinálsz,úgy hogy ne ugassál másoknak te gyökér!
2013. jan. 23. 08:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Igazuk van azoknak, akik azt javasolják hagyd ott!

Hagyd ott, szakíts!

Ha a mérlegen a szerelem, a szeretet mellett az kilóméterek és a forintok is ott vannak, akkor az előbbi kettő csak virtuális!

Te attól félsz, hogy a közelebbi sem jönbe, meg ez sem lesz? Igen, ez is benne van a pakliban, de ez már nem szerelem és tizenévesen még nagyon sok lehetőséged lehet!

2013. máj. 14. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!