Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá közel?
Igazából az egész történetet elég hosszú lenne elmondani, a lényeg annyi h van egy srác, akinek bejövök és nekem is ő, de nem tudok sheogy közel kerülni hozzá:/ Anyumat ismeri, és ő általa ismertem meg, és anya is mondta h bejövök neki, de fél ... de mitől ? nem értem... senkinek nem harapom le a fejét! :D a másik meg amikor egyedül vagyok és lát nem köszön, de amikor anyával akkor rögtön köszön, és psze akkor is néz és fülig ér a szája, anyám meg csak azt hajtogatja, h fél lépni felém :S az is baj h dolgozik, v is az nem baj, csak h nem tudok hozzá közelebb kerülni, nem lehetek a nyakán minden nap h kezdeményezzen, a kérdés az lenne hogy hogyan érjem el h köszönjön ha egyeüdl vagyok , akkor is ? illetve hogyan kerüljek hozzá közelebb ?
(Aki csak kiosztani akar az legyen szíves kerülje el a kérdést, Teljes mértékben normálisan kérdezem most ezeket)
köszi előre is :)
köszönj neki te :), vagy állj élébe és úgy közöny, ...
valahogy kényszeríts rá, hogy beszéljen veled :) :D
25f sok szerencsét .. ha lenne valami kérdésed még írj (egyként én sem merek csak olyan lazán kezdeményezni... :P )
Mi lenne ha Te köszönnél előre neki és esetleg odamennél hozzá beszélgetni? Feltehetsz neki teljesen triviális kérdéseket először és a többi majd kialakul.
Egyébként mennyi idősek vagytok?
tirviális kérdéseket ? mint pl ?:)
21 és 26 én a 21 :)
és hogy vegyem rá magam hogy oda köszönjek neki ?
Ezeket már neked kell megoldanod. Triviális kérdések... valami aktualitás, vagy egyéb semleges téma. Csak ne az időjárás legyen az!! :D
Akaraterővel vedd rá magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!