Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek hozzá közelebb? :/
15éves vagyok,lány.Tetszik egy srác,ő 12.es.Mivel most lettem idén középsulis elötte nem ismertem,de már hállotam róla.Elméletileg ismer engem,egy haveromtól hallottam még tavaly de akkor még a létezéséről sem tudtam.Nemvagyok túl beszédes lány,de visszahúzódó se,ő nagyon csöndes elég sokat hiányzik,és ha bentvan a suliban akkor is álltalában a termében van,csak néha látom a folyosón tanulni.Néha rám néz,olyankor lesütöm a stemem,és érzem hogy elpirulok,hy a közeüemben van autómytikusan megváltozik a személyiségem,eléggé teszem magam,pedig inkább az aranyosabbik felem akarom mutatni.Már gondolkoztam rajta hogy bejelölöm facen és ráirok de miután már barátnőm álltal a fél osztályom tudja hogy bejön és ezt szivesen terjdsztik,félek hogy már tudja.Egyépként nem túl helyes srác,de nekem bejön.(Múltkór pont beszélgetett két barátnőm hogy én biztos összefogok jönni A sráccal mert ő olyan csúnya hogy bárkivel összejönne:D ez aranyos volt,már amennyire.)Szóval egyenlőre esélyem sincs nála.A nevét onnan tudom csak,hogy a magyar tanárom egyszer bemutatta a folyosón,már nem is tudom miért.Aznap rákerestem facebókon,4(!) óra mulva találtam meg tök más néven.Szóval egyenlőre csak távolról figyelem.
Tippek,ötletek,tapasztalatok jöhetnek.:)
Köszönöm a válaszokat.:) megpróbálom a tanácsod és szemezgetek vele.:) aztán bátorságotgyűjtök és bejelölöm.:D
Bár ilyenkor könnyen elhatározom.Aztán ha ott áll/ül elöttem teljesen elszáll a bátorságom.:|:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!