Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom miért csal meg állandóan pedig azt mondja szeret?
Észreveszi a csinos nőket. Észreveheti? Igen.
Eldöntheti, hogy megcsalja e a párját? Nem. Nincs hozzá joga! Aki félrek*r szerelem nélkül, hogy ugyan, ez csak egy d*gás volt, az nem tiszteli a párját. És nem hinném hogy te majd pont tudod, hogy az összes férfi hogyan van beprogramozva, te így gondolkozol, de ne próbáld már meg nekem bemagyarázni, hogy minden férfi tök nyugodtam szexel más nőkkel, mert csak a barátnőjét szereti. Attól még, hogy a nők nem nézik el, hogy te fűvel-fával összefekszel, nem az ő gondolkodásmódjuk a rossz. Ha egy párkapcsolatban élsz, akkor a te PÁRODAT tiszteletben kell tartani. Nő vagyok, így büszkén vállalom, hogy utálom szőrteleníteni magam, mert fájdalmas. De a párom miatt csinálom, hogy neki jó legyen, mert figyelemmel vagyok arra, hogy ő nem díjazná túlzottan, ha egy chewbacca rámászna. Mert a szőrős p*nci is egy rohadt természetes dolog, tudod, úgy mint a férfi bazi nagy evolúciós hűtlensége.
Így a végén megjegyzem, akinek nem inge, ne vegye magára, és hogy ne legyen totál off:
Kérdező! A barátod azért "tart" téged, hogy legyen egy biztos lyuk, kaja, pia, meg legyen kimosva a szennyese. Nem tisztel, csak mondja, hogy szeret. Dobd ki, nem fog, megváltozni.
Úgy látom egyáltalán nem lett figyelemesen elolvasva amit leirtam ,viszont érzelmektől átfűtve reagálnak rá páran.
1. A férfi a folyamatos szexre van programozva. Ezért meglehetősen élvhajhász. Tény.
2. A férfi képes ezt a jellemével überelni. Tud hűséges lenni. Tény. (mivel elég sokunknak sikerül is)
3. Ettől még ha meglát egy szép mellett kemény lesz neki. Tény.
Ennyit állitok!
És jelenleg nem én ismerek ennyi férfit, hanem azok a szakik, akik erről egy igen érdekes műsort forgattak az NG-n :)))
A hozzászólásod második része:
Egyetértünk, a nőt nem szereti, és az állandó megcsalás arra utal, hogy tombol, és nem valószinű, hogy ez változik. A kérdező dönti el, ezt mennyire tolerálja.
A pontos kérdésre a válasz pedig az, hogy a férfi tud érzelmek nélkül is. (ez is tény egyébként) De elviselni koránt sem kötelező! (én sem tenném) A kérdező párja magasról tesz arra, amit tisztességnek hivnak, még arra is, hogy a Nő akit állitólag szeret, az hogyan érzi magát. (nem is hajlandó felül birálni az ösztönlényét)
Remélem sikerült most jobban leirnom.
Vicces hogy Dowdka eldönti márpedig hogyan kell gondolkodni minden férfinak, kár hogy a valóság messze cáfolja a baromságait.
"1. A férfi a folyamatos szexre van programozva. Ezért meglehetősen élvhajhász. Tény. "
Ja értem, tehát te egész nap csak ezt csinálod, nem eszel, alszol csak folyamatosan szex, csodás lehet.Más meg tudja oldani a szeretett párjával rendszeresen és bőven kielégíti egy nő képzeld.
"2. A férfi képes ezt a jellemével überelni. Tud hűséges lenni. Tény. (mivel elég sokunknak sikerül is) "
A normálisabb férfinél alap a hűség, nem holmi vért izzadás és láss csodát sikerül, mert igazán szeret és fel se merül benne, hogy megcsalja a nőjét.
"3. Ettől még ha meglát egy szép mellett kemény lesz neki. Tény.
Ennyit állitok! "
Te aztán állítgathatod, de abból az életben nem lesz tény.
Nem lesz kemény egy párját igazán tisztelőnek, mert nem jut el odáig gondolati szinten sem, mivel többre becsüli szeretettjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!