Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a párom miért csal meg állandóan pedig azt mondja szeret?
A férfi külön tudja választani a szexet a szerelemtől. Simán szerethet egyetlen nőt, miközben mással csak szexel.
Ez az, ami a nők számára felfoghatatlan, és hihetetlen.( És az igazság az, hogy meg sem próbálnak belegondolni.)
Ettől függetlenül ha ez téged nagyon zavar (és a nők többségét eléggé zavarja is, azokat nem akik hasonlóan gondolkodnak, de ők inkább együtt járnak swinger bulikba ), akkor szakithatsz vele.
A férfi külön tudja választani a szexet a szerelemtől. Simán szerethet egyetlen nőt, miközben mással csak szexel.
Ez az, ami a nők számára felfoghatatlan, és hihetetlen.
Én felfogom és elhiszem, de attól még gondolhatom azt, hogy egy gerinctelen roh_adék, aki megcsalja a párját, akit elvileg szeret?
Persze, gondolhatod, de ha el is hinnéd tényleg, akkor tudnád, hogy "nem csal meg", csak szexel valakivel. Erre utaltam. A szavaid egyértelműen arról tanúskodnak, hogy nem, egyáltalán nem érted.
Zavar is, nagyon. Amelyik nőt zavarja, az szakithat, kidobhatja a pasit.
Azt azért nem baj ha tudod, hogy minden férfinak egyfajta cölibátus a párkapcsolat, amiben nem kefél félre. Amikor hűséget fogad, akkor gyakorlatilag meg kell tagadnia az alapvető lényének egy részét. Én is azt tettem, tartom is, de ez néha kűzdelem :) Nem csettintésre vagyunk hűek a párunkhoz, hanem néha komoly erőfeszités :)))))
Gondolom, ha a te csajod csinálja majd ugyan ezt, akkor elnézed neki és nem ri-bancozod le, mert végül is téged szeret.
Ellenkező esetben ezt hívják kettős mércének és akkor gratulálok az értékrendedhez.
Mert előtted nem élte ki magát, tombol.
Ettől még szerethet téged.
De mint mondottam, ha nem tudod/akarod elviselni, akkor ki kell dobnod, mert még egy darabig biztosan nem fog a helyzet változni. Főleg ha már nem elvi sikon mozog a dolog, hanem rendszeres "szokása". Neked kell eldönteni.
A kérdésedre a válasz fix: Azért csal meg, mert kitombolja magát, és egy férfi ketté tudja választani a szexet a párkapcsolattól. (a másik fele véglet amikor imádja a párját a férfi, de nem tekint rá szexpartneként egyáltalán. A szexpartner/életem párja külön szálon tud futni nálunk)
Szóval simán szerethet attól, hogy a szöszkét elkapja a másodikról, egy férfi igy van kódolva. Egy nő pedig el sem tudja képzelni, ilyenkor jön ha "igazán szeret akkor nem akar más nőt, a ferike,és katika milyen szépen élnek". :) Pedig a megállapitás helyesen: Ferike rohadtul elkapná a szöszkét, meg a vöröskét, meg a ki tudja még kit, de tudja, hogy katika ezt nem értené meg, elhagyná, és szereti katikát, nem akarja, hogy elhagyja, és inkább lemond a többiről. A nők azt hiszik, hogy ha a férfi szereti nem kell neki másik nő. Holott nagyon is kell neki, csak lemond róluk azért, mert a nőt zavarja, és nem akarja elvesziteni. Ha belelátnál egy férfi fejébe, az első 5 percben szakitanál vele, mert gyakorlatilag fejben megvan neki a fél tesco ahogy végigmegy rajta :D Az, hogy miket álmodunk éjszaka és kivel, arról meg nem véletlenül nem beszélünk :DDD Mondjuk úgy,hogy az első álom detekor feltalálása után két hónappal az össze párkapcsolat megszűnne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!