Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszúl érzem magam amiért a párom másik munkahelyre megy. Mit tegyek?
Párommal egy cégnél dolgozunk, ugyanazon a területen. Ő most egy másik munkát kapott bár ugyanazon a területen fog dolgozni de nekem ez nagyon rossz érzés.
Nem vagyok rá irígy, de úgy érzem elárúlt engem.
Mit tegyek, hogy elmúljon ez a rossz érzés?
Elárult?? Ugyan hogyan?Hagyjad már!
CSak saját véleményem:
Sztem tök gáz kollégával összejönni. Én legalábbis nem tenném. Mindennap együtt lenni egymás nyakán meg gondolom ezekkel a besértődéseiddel is szajkózhatod a srácot.
Ez az élet rendje. Úgy nőttem fel, hogy a szüleim világ életbe külön munkahelyen voltak. Nagy dolog...
Továbbá:
"Mit tegyek, hogy elmúljon ez a rossz érzés?"
Ha lenne valami frankó hobbi vagy elfoglaltság amit szeretsz csinálni (pl. sport) nem érnél rá ilyen ostobaságokon agyalni. Innen látszik, hogy mennyire életvidám ember vagy. (ne haragudj a fogalmazásért)Tanulj meg egyedül is teljes ember lenni. És ne a másikkal foglalkozz hogy neki mennyire adják s*** alá a fotelt.
A rossz érzés az nem irigység amit érzel, hanem féltékenység az ő sikerére de ezt az irigység szüli.
Amíg ezt nem tudod magadban rendezni, konfliktusokat szül. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!