Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszúl érzem magam amiért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszúl érzem magam amiért a párom másik munkahelyre megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal egy cégnél dolgozunk, ugyanazon a területen. Ő most egy másik munkát kapott bár ugyanazon a területen fog dolgozni de nekem ez nagyon rossz érzés.

Nem vagyok rá irígy, de úgy érzem elárúlt engem.

Mit tegyek, hogy elmúljon ez a rossz érzés?

2013. nov. 13. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem értem,nagycsoportos óvodában vagytok? Otthagyta a csoportot, elárult? Vagy hány évesek vagytok, lehet csak én nem értem.....
2013. nov. 13. 21:02
 12/19 anonim ***** válasza:
"Mit tegyek?" - szokj hozzá. Semmi sem indokolja, hogy nektek egy helyen kéne dolgozni sőt, ha bedől a cég kereshettek egyszerre munkát. Az alapján ahogy írsz, még azt is meg tudnám érteni, ha a pasid pont azért ment volna máshová, hogy levegőhöz jusson tőled.
2013. nov. 13. 21:04
 13/19 A kérdező kommentje:
A cég soha nem megy csődbe.
2013. nov. 13. 21:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést. Elhiszem, hogy ha eddig együtt dolgoztatok, ezután hiányozni fogtok és ez kicsit rossz most, de azt miért érzed, hogy elárult? Úgy gondolod valamiből, hogy csak azért ment át máshova, hogy ne kelljen a közeledben lennie, vagy mi a baj?
2013. nov. 13. 21:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Ott ismerkedtünk meg, és most egyedűl hagy ott.
2013. nov. 13. 21:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Nõjj fel. Ilyen az èlet. Ahelyett, hogy örülnèl a sikerènek ilyeneken agyalsz, h egyedül hagy... Mint ha 5 eves lennel.
2013. nov. 13. 21:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Irigy nem vagy. Eddig se sokat voltatok együtt a melóban. Akkor mi a fészkes fene bajod van, mégis???
2013. nov. 13. 21:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne légy már nevetséges kérlek, ezt az egészet csak túlreagálod. Inkább örülj, hogy van mit dolgoznia!
2013. nov. 13. 21:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Elárult?? Ugyan hogyan?Hagyjad már!

CSak saját véleményem:

Sztem tök gáz kollégával összejönni. Én legalábbis nem tenném. Mindennap együtt lenni egymás nyakán meg gondolom ezekkel a besértődéseiddel is szajkózhatod a srácot.

Ez az élet rendje. Úgy nőttem fel, hogy a szüleim világ életbe külön munkahelyen voltak. Nagy dolog...

Továbbá:

"Mit tegyek, hogy elmúljon ez a rossz érzés?"

Ha lenne valami frankó hobbi vagy elfoglaltság amit szeretsz csinálni (pl. sport) nem érnél rá ilyen ostobaságokon agyalni. Innen látszik, hogy mennyire életvidám ember vagy. (ne haragudj a fogalmazásért)Tanulj meg egyedül is teljes ember lenni. És ne a másikkal foglalkozz hogy neki mennyire adják s*** alá a fotelt.

A rossz érzés az nem irigység amit érzel, hanem féltékenység az ő sikerére de ezt az irigység szüli.

Amíg ezt nem tudod magadban rendezni, konfliktusokat szül. Ennyi!

2013. nov. 13. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!