Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig várjak a szexszel?

Figyelt kérdés
Meddig érdemes várni a szexszel,ha mondjuk megismerek egy szimpatikus fiút,akivel még párkapcsolat is kialakulhat, randizunk párszor és olyan helyzet adódik, hogy megkívánjuk egymást?Az elméletek szerint viszont minél tovább vársz,annál jobbak az esélyeid hogy kialakul egy kapcsolat? Mire hallgassak: a hormonjaimra vagy az agyamra???
2009. nov. 17. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
az agyadra%% ám hány évesek vagytok??
2009. nov. 17. 19:07
 2/9 A kérdező kommentje:
ezt általánosságban kérdeztem.De amugy én 22 és a velem hasonló koeruak tetszenek,illetve az ennél idősebbek,ugy 28ig
2009. nov. 17. 19:10
 3/9 anonim válasza:

attól függ, hogy hány évesek vagytok.gondolom arra gondolsz h hány napról/héttől/hónaptól nem néz "ribancnak" a pasid.

meg attól is függ, hogy baráti körből ismeritek e már egymást. ha elég idősek vagytok és van annyi eszetek is, hogy védekezzetek, akkor végülis hallgathatsz a hormonjaidra(1-2 hónap). ha fiatalok vagytok akkor meg legalább a 14 et töltsétek be.

2009. nov. 17. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Van ismerősöm aki első héten odaadta azóta is azzal szekálják...

minimum a másfél hónap de még a rendes férfi is simán vár már józan paraszti ésszel is úgy készül hogy várnia kell 2-3 hónapot

HA egy fiú nem fogad el nemet akkor ott kell hagyni, ha engemszeret megvárja amíg készenállok!

JA és a gumi kérdése természetesen gumival, és ha azt mondja neki jobb anélkül? NEkem meg gyerek nélkül, meg nemibetegség nélkül szóval ennyi!

Fiatalon nem érdemes elveszteni mert azt úgyis megbánjuk...jobb ha kicsit késöbb mondjuk 16 fleett de megőrülök már az összes hülye tinimagazin azt írja, hogyha készen érzed magad rá és vagy már 14 akor hajrá, hát melyik fa.szhiányos 14 éves nem érzi úgy hogy készen áll? Aztán amikor megtörtént rájönnek hogy upsz hát mégse kellett volna ilyen hamar...

2009. nov. 17. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát nemtudom mire kéne várni. Szerintem nem kéne meg vonni magadtól az életnek azt a kis örömét is amit kínál. HA meg sokáig vársz semmivel se lesz jobb mert addig is masztizol. HA meg nem akkor se jobb lesz csak gyorsab. Szóval semmi értelme várni.
2009. nov. 17. 19:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és van olyan kapcsolat is hogy meglátják egymást. Megkivánják. Táncolnak egy kicsit és hazafelé a kocsiban már meg is történik a dolog. Nem kell ezt annyira misztifikálni.
2009. nov. 17. 19:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy én nem amiatt várnék, hogy jobb legyen,mert nyilván mind 2 esetben jó lenne,ha várok ha nem, de mi van akkor, ha a sráccal emiatt nem alakul ki végül kapcsolat,mert túl hamar megtettem és elvesztette irántam az érdeklődését?ezt meg ugye nem akarom
2009. nov. 17. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha csak emiatt érdeklődik akkor legaláb ezt is megtudod. nem leszel kétségek közt.
2009. nov. 17. 23:07
 9/9 anonim válasza:
Nem kell várni a szexszel ..ha jön akkor jön.. eljön az az idő amikor tudni fogod hogy történjen meg
2009. nov. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!