Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok feltekenyek a parotokra? Pls tanacs, tobbi lent.
Figyelt kérdés
A szuleim kb. 20 eve hazasok. Anya itthon dolgozik,apa nem. Ha anya megy vhova akkor apa mindig feltekeny lesz es sokszor azt hiszi h anya megcsalja ot. Pedig nem. Nem tudom miert gondolja ezt. Anya mindent megtesz erte. Neha van olyan h apa azert sertodik meg mert anyanak mas a velememye. Fura hazassag. Szerintetek miert?182013. nov. 12. 16:49
11/13 anonim válasza:
Én nem vagyok féltékeny, de amelyik szuka hozzáér a pasimhoz, annak kivágom a szemeit.
Amúgy azért féltékeny apud, mert szereti anyud. A véleménykülönbség pedig előfordul mindenhol.
12/13 A kérdező kommentje:
Koszonom:) mindeninek:)
2013. nov. 12. 17:01
13/13 anonim válasza:
Kit érdekel már 20 év házasság után, hogy megcsal-e vagy nem? Főleg apád féltékeny... a vénasszony feleségére.. ha még egy fiatal feszes nője lenne megérteném, de így, ez nevetséges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!