Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e ötletetek, hogyan deríthető ki, h egy adott telefonszám kihez tartozik, ha titkosítva van? Milyen ürüggyel hívható fel a szám, h a vonal túlsó felén lévő illetőből kiszedjem a nevét?
Figyelt kérdés
Részletes számla alapján adott egy szám, amivel férjem egy hónap alatt kb 80 smst, illetve számtalan néhány mp-es, perces hívásokat váltott. Hiába állítom szembe a tényekkel, tagad a végtelenségig, ezért ki szeretném deríteni, h pontosan kihez tartozik a szám, h végre kiderüljön, h nem vagyok paranoiás, és jogosan tessékelhessem ki az otthonunkból. Vettem egy sim kártyát, ami szintén titkosítva van, arról szeretném felhívni, de mivel csak egyszer próbálkozhatok, ezért vmi biztosan beváló ötlet érdekelne, hogy hogyan tudhatnám meg az ismeretlen hölgy nevét. Köszönöm előre is!2013. nov. 12. 14:01
11/12 A kérdező kommentje:
egyet értek, de nagyon köti az ebet a karóhoz, ezért is szeretném bebizonyítani ennek az ellenkezőjét, mert ha rajta múlik úgyis kitart e mellett a végsőkig.
2013. nov. 13. 13:22
12/12 A kérdező kommentje:
9-es: erre a lehetőségre már én is gondoltam, azonban letiltott számot egyáltalán nem vesz fel az illető, ezért muszáj kijeleznie a hívószámot. Másrészt pedig nem tudhatom melyik bankkal áll kapcsolatban, tehát ha nem a megfelelő bankot mondom, akár rám is csaphatja a telefont. Csak magamból indulok ki.... Gondoltam még biztosítási ajánlatra, h nem szeretne-e biztosítót váltani.... szerintetek? A lényeg számomra az lenne, hogy megtudjam biztosra, h egy hölgyhöz tartozik a szám, és nem holmi biznisz... hacsak nem hölgyeket futtat titokban... :)
2013. nov. 13. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!