Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatról? Többi lent

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, és jóformán egy éjszakát se bírunk ki egymás nélkül, össze is költöztünk már augusztusban, és veszekedések sincsenek, ha vannak akkor is 2 percig tart a vita, eddigi tapasztalataim alatt arra következtettem, hogy a fiúk 2-3 hónapig MAXIMUM játsszák a jófiút és utána lesz, az hogy teljesen átváltoznak, de a párom még ugyanolyan, mindenbe együtt döntünk...de, olyan túl tökéletesnek tűnik az egész, lehet, hogy ő később kezdi kimutatni a foga fehérjét? Vagy bármennyire is össze vagyunk ragasztva, lehet, hogy megunjuk egymást?
2013. nov. 12. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Akármi történhet később. Fél év még nagyon az eleje.

Persze kívánom, hogy egészségben-boldogságban éljétek le az életeteket, de a kérdésed megválaszolásához természetfeletti képességekkel kell rendelkezni, ami ugye senkinek sincs, szóval így kicsit nehéz lesz :)

2013. nov. 12. 08:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát kár, hogy nincs senkinek különleges képessége, vagy bármi, hogy megmondja a jövőt, bár akkor eltűnnének a kihívások. De amúgy köszönöm, én is remélem, hogy gazdag és boldog jövőnk lesz. Viszont kívánom!
2013. nov. 12. 08:28
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Gratulálok a nem létező problémák generálásához, és a gyanakodásra a semmiért.

Ha nincs bizalmad a másik felé, amit ráadásul el se játszott, akkor miért vagy vele?

2013. nov. 12. 08:45
 4/13 anonim ***** válasza:
fél év az még nagyon kevés, ennyiből nem lehet ítélni. még bőven jöhetnek problémák, de hátha nem. adni kell neki egy esélyt, és nem előre félni hogy mi lesz ha mégsem jön össze. :)
2013. nov. 12. 08:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy az ismerkedés elején mennyi álarcot viseltetek. Ha mindenki őszinte volt, és azt mutatta ami, és aki, akkor nem lesz csalódás egyik részről sem.
2013. nov. 12. 08:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gratulációt, azért vagyok vele, mert szeretem, és igen lehet, hogy semmit nem tett azért, hogy gyanakodjak, illetve féljek, elég mondjuk, magamba bizonytalannak lennem, illetve azért akármennyire is kívül szeretném tartani az előző kapcsolatomból szerzett "tapasztalatokat" általuk azért bennem van az, hogy mások mit tesznek/tettek! Persze, hogy érdekel, hogy most már megnyugodhatok vagy még azért úgymond figyeljem vagy örüljek, hogy ilyen kapcsolatba vagyok. Jaaa és amúgy, a nők szoktak generálni ezt azt, persze nem mindegyik :D
2013. nov. 12. 08:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-5-ös, lehet, hogy még korai volt elkönyvelni tökéletesnek, de ahogy én megismertem, nem várok túl nagy változást:) további kellemes napot mindenkinek ^^
2013. nov. 12. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem normális már az elején sülve főve együtt lenni, hamar ki fog égni a kapcsolat...3 éven belül megunjátok egymást.
2013. nov. 12. 08:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Pont ezért van. hogy néha hazamegyek pár napra anyuékhoz. Vagy ő elmegy a haverokkal és én a barátnőkkel.
2013. nov. 12. 09:05
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem is ugyanilyen a kapcsolatom, egy kis időszak volt kb 1-2 év után, amikor senkinek sem jött össze semmi, csípős kedélyek, de átéltük. Nem fogjátok megunni egymást, csak ha már nem szeretitek egymást. Élvezd, mert nagyon jó!
2013. nov. 12. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!