Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PÁL/INKA kérdése:

Mi a véleményed a lelki kapcsolatról?

Figyelt kérdés
Nem pár szavas válaszokat kérek, érdekel mások gondolkodása, hogy mi jut eszetekbe erről a fogalomról?
2013. nov. 10. 01:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Menj vissza a földedre Inka Pál és idd meg a peyote kaktusz eszenciáját!
2013. nov. 10. 01:35
 2/12 anonim ***** válasza:

A plátói szerelmet érted lelki kapcsolat alatt?

- Ha igen, akkor nem kérek belőle. A testi szerelem is van olyan szép(ha azzal csinálod akit szeretsz, és nem egy prostival) mint a platói szerelem.

2013. nov. 10. 01:38
 3/12 A kérdező kommentje:

köszönöm, szemet gyönyörködtető az itteni érettség...

lelki kapcsolat: olyan leírhatatlan érzés amit csak 1 ember társaságában érzel, mindent megtennél érte és ő is érted, minden vele töltött perc maga a menny, azt akarod h sose múljon el ez az érzés..... stb stb stb :) (természetesen ha megvan ez az összhang akkor a szex sem elhanyagolható :) )

bár a kérdés jogos, mi a helyzet az olyan kapcsolatokkal ahol nincs vagy nem lehet testi érintkezés?

2013. nov. 10. 01:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Létezik, valós dolog, és nagyon ritka. Az aki egyszer megtapasztalta, annál lejjebb sosem adja.Mindig ez a szint lesz számára a megugrandó.
2013. nov. 10. 01:46
 5/12 A kérdező kommentje:
tapasztalatokra lennénk kíváncsi, köszönöm
2013. nov. 10. 01:50
 6/12 anonim ***** válasza:
A tapasztalatot leírtam 4-es voltam.
2013. nov. 10. 01:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem van egy lány az életemben, akivel nem lehetünk szerelmesek! nagyon sok dolog miatt, de ezt nem akarom részletezni, mert itt nem ez a lényeg. Amikor ezzel a lánnyal vagyok röpül az idő, szeretem, nem vagyok szerelmes belé, de szeretem és megért engem fél szavakból is és én is őt. Jót nevet a vicceimen, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Ami közte és köztem van, az egy igazi lelki kapcsolat, ha lenne rá lehetőségem elengedném magamat és szerelmes lennék belé. A lényeg, hogy nagyon szép kapcsolatom van vele és nagyon sokat jelent nekem.
2013. nov. 10. 01:58
 8/12 anonim ***** válasza:

A világ legszebb,legjobb és legtisztább érzelmű dolga.

Ne haragudj,de nem tudom jobban kifejteni.

Ezt érezni kell.

2013. nov. 10. 02:04
 9/12 anonim ***** válasza:
volt már több barátnőm,több éves kapcsolatom,elég sokat meg is dugtam,de igazi lelki kapcsolatom a kutyámmal van.
2013. nov. 10. 02:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Erre csak az a válaszom, hogy szavakban kifejteni nem lehet,minden másodperc mennyei márcsak ha egymás mellett vagytok is, itt nem a testiség tarol hanem a lelked bolog,és ugyanezt adod a társadnak is.Páratkan tapasztalat,de ne adj isten vége lessz,egy roncs leszel hosszú ideig.
2013. nov. 10. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!