Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki kimerültség? Vagy miért alszok sokat szakítás után?
Figyelt kérdés
2 hete lett vége a kapcsolatomnak, és azóta délután is alszom, napi 10-14 órás alvásaim megvannak.. ez mi miatt van?2013. nov. 5. 19:57
1/6 anonim válasza:
Elképzelhető!
Kivette az erődet az érzelmi túlhajszoltság, ez kihat az idegrendszeri működésedre és bizony leszívja az energy-t. Pihenj, nem gáz ez!
2/6 anonim válasza:
Lehetséges hogy az agyad így védekezik. Fura dolgokra képes az emberi szervezet. Van akit annyira megvisel hogy enni sem tud. Szóval lehetséges hogy a szervezeted így regenerálódik egy trauma után. Kitartás!
3/6 anonim válasza:
Igen! De ez csak jó. Olvastam,hogy alvással csillapodik az a rossz érzés,ami ez után van.
Legalábbis nálam is úgy van, hogy este ideges, szomorú vagyok, alszok egy jót és reggel újult erővel kezdem a napot, az estélit elfelejtve.
4/6 anonim válasza:
nekem is ez volt.... kb egy félévig ez volt. délután egy kis alvás, aztán edzés :D de mára elmúlt :D
5/6 anonim válasza:
Menekülés
Olyan élethelyzetben vagy, amikor nem szívesen gondolkodsz, így kikapcsolod az agyad és aszol.
Nem gond, ha van fél napod aludni, és nem így akarod leélni hátralévő életed.
6/6 anonim válasza:
Fizikai leterhelés segít felszabadítani azokat a hormonokat (endorfin), amik segítik a tovább lépést, és önbizalmat adnak, továbbá segíti kipihenni magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!