Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakítsak a barátnőmmel a leghumánusabb módon?
Kiderült, hogy volt előttem egy leszbikus kapcsolata. Tudom, hogy támadni fogtok, de számomra ez elfogadhatatlan. Ellenkezik az elveimmel. Négy éves kapcsolat volt, fél éve együtt is élünk, de nekem ez így nem megy, ez mindent megváltoztatott.
Hogy mondjam el neki, hogy nincs tovább?
Húúúh .............de mekkora álszent vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Hagyd a fenébe, jobbat érdemel nálad..
Te ezt a lányt nem szereted. Ha szeretnéd, ennyi év után nem hagynád el ezért...szánalmas vagy.
A lány jobbat érdemel egy ilyen begyöpösödött szentfazék szutyoknál mint te...
Mond meg, hogy szakítasz és kész. Találni fog milliószor különb pasit.
Nekem a kötődést az okozza egy fiúhoz, hogy szépen felépítette a kapcsolatot. Mindig először a férfi ad, azt a sok szeretetet, figyelmet, érzelmet, amit kap a nő magában megtartja, megérleli, és sokat terem belőle. Mint a mag és a talaj.:) Egy egész gyümölcsöst növeszt abból az egy magból.:)
Szóval leépíteni is kell, ha egyszer úgy működik a dolog, hogy ami érzelmet átadsz, az őbenne megfogan.
Fejezd ki ugyanolyan alapossággal a mostani érzéseidet is, mint anno a vonzalmadat. És az szépen átmegy őbelé, megfogan. Ha ő is ÁTÉRZI, amit most érzel, ő sem fog akarni többet, mint ami Neked elég most.
Szóval: add át a mostani érdektelenséged, hűvösséged, undorod érzését, nyílj meg most is.
Meg fogja érezni mi van, és annak megfelelően fog reagálni, érezni ő is.
Röviden: átveszi az érzéseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!