Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak a barátnőmmel a leghumánusabb módon?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy volt előttem egy leszbikus kapcsolata. Tudom, hogy támadni fogtok, de számomra ez elfogadhatatlan. Ellenkezik az elveimmel. Négy éves kapcsolat volt, fél éve együtt is élünk, de nekem ez így nem megy, ez mindent megváltoztatott.

Hogy mondjam el neki, hogy nincs tovább?

2013. nov. 11. 16:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Ha betegségnek fogod fel, ffogd fel úgy hogy MEGGYÓGYULT
2013. nov. 11. 17:21
 12/19 anonim ***** válasza:
A helyedben átfontolnám még egyszer..A múlton nem lehet változtatni..És ő azóta veled van mert téged szeret.. Próbáld meg feldolgozni..ha nem megy akkor megmondod neki: Bocsi nekem így már nem működik mert számodra ez elfogadhatatlan..Nagyon sajnálom.
2013. nov. 11. 17:22
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Hogy lehet úgy 4 évig együtt lenni valakivel, hogy nem ismered a múltját? Mármint 4 hónapig lehet titkolni meg stb, de 4 év alatt nem került szóba, hány kapcsolata volt?
2013. nov. 11. 17:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Semmi közöm hozzá, hogy hány férfival volt előttem.
2013. nov. 11. 17:31
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Húúúh .............de mekkora álszent vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Hagyd a fenébe, jobbat érdemel nálad..

2013. nov. 11. 17:33
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Te ezt a lányt nem szereted. Ha szeretnéd, ennyi év után nem hagynád el ezért...szánalmas vagy.

A lány jobbat érdemel egy ilyen begyöpösödött szentfazék szutyoknál mint te...

Mond meg, hogy szakítasz és kész. Találni fog milliószor különb pasit.

2013. nov. 11. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet a lány lelke mélyén férfi és azért homoszexuális mert veled van...
2013. nov. 11. 21:32
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem a kötődést az okozza egy fiúhoz, hogy szépen felépítette a kapcsolatot. Mindig először a férfi ad, azt a sok szeretetet, figyelmet, érzelmet, amit kap a nő magában megtartja, megérleli, és sokat terem belőle. Mint a mag és a talaj.:) Egy egész gyümölcsöst növeszt abból az egy magból.:)

Szóval leépíteni is kell, ha egyszer úgy működik a dolog, hogy ami érzelmet átadsz, az őbenne megfogan.

Fejezd ki ugyanolyan alapossággal a mostani érzéseidet is, mint anno a vonzalmadat. És az szépen átmegy őbelé, megfogan. Ha ő is ÁTÉRZI, amit most érzel, ő sem fog akarni többet, mint ami Neked elég most.

Szóval: add át a mostani érdektelenséged, hűvösséged, undorod érzését, nyílj meg most is.

Meg fogja érezni mi van, és annak megfelelően fog reagálni, érezni ő is.

Röviden: átveszi az érzéseidet.

2014. márc. 16. 03:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom add meg a számát és a problémád megoldódott. A nejemmel úgy is harmadikat keresünk. :)
2014. máj. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!