Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csináljak a barátnőmmel?
Fenyítsd be hogy ha nem áll le akkor otthagyod, hogy te nem ilyennek ismerted meg és nem vagy hajlandó végignézni ahogyan tönkreteszi magát.
Én barátnőmmel is voltak ilyenek. Ő 170 cm magas volt és 50 kiló sokszor 48, ő is fejébe vette a fogyást, szinte semmit nem evett, nagyon leépült, gyenge volt, többször szóltak már nekem az osztálytársai már az osztályfőnöke is nekem szólt hogy beszéljek vele mert nem egyszer ájult el az iskolába, már a szülei sem tudtak hatni rá. Tényleg amikor már olyan szinten levolt épülve hogy már kórházba került akkor mindenki még az orvosok is egyedül bennem reménykedtek hogy én talán megfogom tudni őt győzni hogy fejezze be, mert hiába volt a pszichiátrián ott is folyamatosan hánytatta magát meg nem egyszer volt hogy éjszaka közepén tornázott nem egyszer kötötték már ki hogy maradjon nyugton a sok gyógyszer is rásegített hogy leépüljön, már annyira gyenge meg sovány volt hogy már a menzesze sem jött meg neki. Én akkor már a sokadik próbálkozás után mondtam neki hogy vége, én ezt már nem bírom végignézni, nem akarom hogy úgy érjen véget a kapcsolatunk hogy teljesen leépül és akár bele is fog halni.
Persze amikor komolyan megfenyegettem és nem mentem be hozzá többet, egyből átfordult agyába a dolog és érdekes módon azonnal abbahagyta a mániáját. Lassan ugyan de szépen vissza hízott sokat változott elég hamar rendbe jött. Bár az tény hogy engem is bántott már a dolog de amikor már annyira felerősödött hogy félig visszanyerte a régi formáját felkeresett személyesen és elmondott mindent és hogy újra szeretné kezdeni. Persze éreztem akkor hogy ha minden visszaáll a régibe akkor egy kis idő és újra elkezdi a mániáját, de nem így lett.
Mondd meg neki, hogy 168 centi vagyok és 50 kg. Modell alkat.
Ez csak 4 centi, szóval ha felvesz egy magassarkút akkor neki is modell alkata kell hogy legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!