Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az imént vesztem össze a barátnőmmel, mit tegyek /mondjak?
Figyelt kérdés
azért vesztünk össze, mert azt mondtam neki, hogy rajtam kívül más pasit ne ölelgessen, és kicsit kiakad és azt mondta jó hogy nem írok listát kivel állhat szóba. mit mondjak neki ? (holnap leszünk fél éve együtt, de már 3 éve ismerjük egymást) 17F2013. okt. 29. 17:10
1/5 anonim válasza:
gyere fel Bf3-ra, ott egy fél óra után totál lenyugszol, feltéve, ha nem kapcsolod be a voice chatet, mert ott legfeljebb azt hallhatod, hogy kik voltak együtt anyáddal este.
2/5 anonim válasza:
Mondd hogy sajnálod, kicsit átestél a ló túloldalára, nem elszigetelni akarod másoktól, csak félsz hogy elveszítheted. Ne haragudjon a féltékenykedésed miatt, nem fordul elő többet, tudod hogy szeret és nem tudna elhagyni másért.
Persze csak ha így is gondolod.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi :D bf3 ? :D melyik szerver? :D
2013. okt. 29. 17:16
4/5 anonim válasza:
Azt,hogy nem akarod kisajátítani,és nem akarsz féltékenykedni,csak vannak olyan szituációk,amik számodra félreérthetők,neked rosszul esnek.Ezért mondtad azt,amit mondtál,meg persze azért,mert szereted,fontos neked,nem akarod elveszíteni,stb.Kérj bocsánatot,öleld,puszilgasd meg.
5/5 anonim válasza:
igazad van, minek ölelget más fiúkat, na jó testvér meg rokon, meg ha homár gyereket ölelget az még elmegy, de más fiúkat ne!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!