Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a hejemben?

Figyelt kérdés
VAn egy lány, akivel nagyon jó barátságban vagyok, elmondtam neki hogy én többet szeretnék tőle mint barátság. Persze csak úgy ha ez a barátságunkat nem teszi tönkre. Ő is azt mondta nekem hogy nem szeretnék tönkretenni ami eddig kialakult köztünk. Ilyenkor mit lehet tenni? Valami tanács? Próbálkozzak nála megint vagy ilykor nincs esély? Miért ne lehetnénk barátok, azután is ha nem működne a dolog?
2013. nov. 11. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
felcsapnám a helyesírási szótárt és tanulmányoznám erőszakosan!
2013. nov. 11. 16:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Sietnem kellett, bocsánatot kérek! :)
2013. nov. 11. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
ez csak kifogás annyit jelent, hogy nem akar tőled semmit de nem szeretne megbántani
2013. nov. 11. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es: Nyugodtan felcsaphatod, mert helyesen írni te sem tudsz!
2013. nov. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!