Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám legyűrni ezt az érzést?
Tehát az a helyzet, hogy 20 éves lány vagyok. Egyetlen "hosszú" kapcsolatom volt eddig, amit fél évig tartott, a többi mind ilyen egy két hónapos volt.
Néha teljesen rendben érzem magam, néha meg úgy, hogy senkinek nem kellek, pedig ezt senki nem érezteti velem (nem kapok negatív megjegyzést, se a külsőmre, se a belsőmre), csak hát párkapcsolatokban nem vagyok szerencsés.
Sokszor úgy érzem, h nem vagyok elég érdekes egy férfi számára sem (lehet, hogy ez kisugárzik?)
Ismerkedés elején minden tök tuti, utána meg elvész az érdeklődés, mintha egy gomb kikapcsolódna. (Nem, nem adom magam oda rögtön)
Kapcsolatban nem vagyok az a típus, aki mindenen problémázik, féltékeny, vagy bolhából elefántot( lehet ez is baj, hogy nem érzik annyira, h kellenek nekem, h szükségem van rájuk?)
A másik...van most egy srác, egy éve ismertem meg, és egy 3 hete találkoztunk egy közös barát által, azóta minden nap beszélgetünk interneten, hol ő ír, hol én, de mindig azt érzem, h idegesítem azzal h keresem (pl tegnap éreztem ezt) pedig ő volt a beszélgetés kezdeményező.
Hogy tudnám magammal elhitetni, h nem vagyok degesítő a kiszemelt fiú számára..Hogyan tudnék magamba állandó, nem kilengő önbizalmat kovácsolni?
Köszi ha elolvastad.
Az önbizalom hiány azért alakul ki, mert bármit teszel előtte (bénázás, esetlenség), vagy utólag (kinos bizonytalanság) azon töprengsz, hogy ki mit szól, és legfőképpen az XY mit gondol rólad.
A megoldása pedig az, hogy ezt nem teszed! Meg kell tanulni le**@rni azt, hogy mások mit gondolnak!
A másik fél majd eldönti, hogy mit gondol, és ha akarja közli/jelzi feléd. Csak ekkor foglalkozol ezzel. Addig nem. Nem "megelőlegezed", hogy mit szól hozzá. :)
Neten ezt csevegéskor remekül lehet gyakorolni. Ez az az érzés, amikor hulla fáradtan még odairsz valami X-nek, csak azért, mert illik válaszolni, de már rohadtul nem érdekel, hogy mit szól hozzá :))
Gyakorold :)
Higgy magadban. Abban aki vagy, vagy aki lenni akarsz. Ez a kulcsszó. Foglalkozz magaddal, legyél nyitott, őszinte. Ne félj megszólalni, akármilyen hülyeséget is mondasz. Én is éreztem ilyesmiket a te korodban és idővel rá kellett jönnöm, hogy a megoldás önmagamban rejtőzik. Ha valakinek nem tetszem, akkor majd úgy is mondja, vagy nem keres többet. Az önbizalom sokszor a külsőségekben rejtőzik, de ott is csak az a lényeg, hogy önmagadnak akarj megfelelni, a saját énképed miatt sportolj, öltözködj. A srác úgy is lépni fog, ha szeretne valamit, addig pedig felesleges ráparáznod. Ha komolyabban érdekel az önbizalom kérdése, akkor pedig próbálj utána olvasni, vagy youtubeon videókat találni a témában, hogy hogyan tudsz hinni magadban és elfogadni/szeretni magad. Mert végülis az önbizalom ezekből tevődik össze.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!