Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető még, hogy összejö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető még, hogy összejövünk?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel már egy ideje ismerkedek. Nagyon sokat vagyunk együtt, mintha járnánk. Szokott nálunk aludni, én is náluk. Ő nem rég szólt, hogy nem szeretne velem kapcsolatot...viszont azért nem hagytuk rá a találkozgatást, mert szeretjük egymást, tökéletes kapcsolatunk lenne, viszont ő nem érez szeretetnél többet...úgymond barátként tekint rám akivel fizikai kontaktust létesít (friends with benefits?!) Én fiú létemre viszont szeretnék többet..sokat beszélgettünk erről, nagyon szeret engem mégsem akar tőlem semmit...pár hónapja felhozta, hogy mi lenne ha járnánk, de akkor én mondtam azt, hogy inkább még jegeljük, nézzük meg hiányzunk-e egymásnak, ismerjük meg még jobban egymást. Egyetértett, ma már azt mondja, hogy kár lett volna akkor összejönni mert nem tartott volna sokáig. Viszont így már 6. hónapja nincs semmi több köztünk csak úgymond szórakozás és rendkívül jó barátság, lelkitársság. Nagyon fontosak vagyunk egymásnak, mindkettőnk csak a másikban bízhat. Ami eddig volt az nyitott kapcsolatnak elment (bár egyikőnk se csinált mással semmit). Én eddig azt gondoltam, hogy jó így..nem komolyodunk bele, nem lesz csalódás, de jól érezzük magunkat. Mostanra viszont szerelmes lettem és nem akarok tőle elszakadni. Ő sem akar elszakadni tőlem, csak vissza akar lépni barátság szintre. Úgy érzi lekorlátozzuk egymást az ismerkedésben, mással boldogabbak lehetnénk, mint egymással. Én viszont nem akarok mást, nekem csak ő kell (2 hónapja még nem ezt mondtam volna)...mióta felhozta ezt a "szakítás" dolgot még jobban kell, még jobban szeretem mint eddig. Neki nagyon rosszul esik, hogy szinte ugyanazt érezzük egymás iránt mégis mást akarunk. Én benne lennék a kapcsolatban, ő viszont azt érzi nem lenne jövője. Mi a véleményetek erről?
2013. nov. 11. 15:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Kb 3× voltam/vagyok ilyen szituációban. Hanyagold. Nem lesz ebből sajnos semmi, ha egyszer egy csaj nem akar tőled semmit, akkor nem lesz semmi. Ha pedig egyszer is ott van az esély, lépni kell, különben 100%-ra mondhatom, hogy nem lesz semmi.
2013. nov. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!