Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van esélye hogy egyutt legyunk? 15/L
sziasztok! :) 15/L vagyok Angliaban elek 10 evesen koltoztem ki es online neha jatszok MMO RPG jatekokkal es megismertem egy 20/F akibe nagyon szerelmes vagyok es os is belem video chatelunk skype on minden nap es jokat beszelgetun elméletileg most "egyutt" vagyunk csak o magyarorszagon lakik es minden nap dolgozik hogy kitudjon jonni hozzám ...
szerintetek van esély arra hogyha kijon egyutt tudjunk lenni? anyum támogat de apámnak még nem mondtam meg ...
szerintetek mit szól majd?
mi lessz ?
valaki akinekl itt van teenager lanya hogy varnatok el hogy a lany hogy mutassa be a fiut nektek? vagy milyen fiut szeretnetek a lanyatoknak?
es ha bemutatom akkor hogyan viselkedjen a fiu? marmint rendes meg minden szoval nm bunko csak hogyha valamivel meg tudnank fokozni hogy jobban tetszen apamnak hogy megengedje hogy egyutt legyunk az jó lenne :))
koszonom a válaszokat elore is :)
és lécci nem irjatok hulyeséget , mert sokat lattam mas kerdeseket is hulye valaszokat es tele van a tokom veluk xDD koszííí :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!