Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon van esélye hogy egyutt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami lány kérdése:

Vajon van esélye hogy egyutt legyunk? 15/L

Figyelt kérdés

sziasztok! :) 15/L vagyok Angliaban elek 10 evesen koltoztem ki es online neha jatszok MMO RPG jatekokkal es megismertem egy 20/F akibe nagyon szerelmes vagyok es os is belem video chatelunk skype on minden nap es jokat beszelgetun elméletileg most "egyutt" vagyunk csak o magyarorszagon lakik es minden nap dolgozik hogy kitudjon jonni hozzám ...

szerintetek van esély arra hogyha kijon egyutt tudjunk lenni? anyum támogat de apámnak még nem mondtam meg ...

szerintetek mit szól majd?

mi lessz ?

valaki akinekl itt van teenager lanya hogy varnatok el hogy a lany hogy mutassa be a fiut nektek? vagy milyen fiut szeretnetek a lanyatoknak?

es ha bemutatom akkor hogyan viselkedjen a fiu? marmint rendes meg minden szoval nm bunko csak hogyha valamivel meg tudnank fokozni hogy jobban tetszen apamnak hogy megengedje hogy egyutt legyunk az jó lenne :))

koszonom a válaszokat elore is :)

és lécci nem irjatok hulyeséget , mert sokat lattam mas kerdeseket is hulye valaszokat es tele van a tokom veluk xDD koszííí :3

2013. nov. 11. 12:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem elég reménytelen a dolog. Nem érdemes így beleugrani valamibe, majd megtanulod picit idősebb korodra.
2013. nov. 11. 12:06
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de nem hiszem hogy egy felnőtt komolyat akarhat egy kislánytól.
2013. nov. 11. 12:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Apád helyében pedig biztosan nem engedném meg.

Először is túl idős hozzá. Másodszor, miért hagyja ott a családját, addigi életét és mindenét egy 15 éves lányért, akit még csak soha nem is látott?

Harmadszor miből él majd Angliában, nyilván a papád nem szeretné eltartani.

2013. nov. 11. 12:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Reménytelen az egész...

Ahogy így olvastam ez forgott le bennem: Kimegy hozzád megfektet..majd eltűnik az internetről..

Net szerelem nincs..max érzel iránta valamit..ami nem egyezik a szerelemmel..de majd később rá jössz mindenre...ezen meg majd jót nevetsz :)

2013. nov. 11. 13:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Van esélye, de nem sok.

-Még fiatal vagy, változol, lehet kiábrándulsz belőle.

-Lehet, hogy ő talál magának mást.

-Lehet nem gyűjt elég pénzt a kiutazáshoz.

-Lehet apád nem támogatná a kapcsolatot.

2013. nov. 11. 13:22
 6/14 A kérdező kommentje:
3 as nemis :DD ex em 21 volt csak vele titokban voltam :)
2013. nov. 11. 13:36
 7/14 A kérdező kommentje:
es nem is kell eltartani keres munkat mar nem kisfiu :3
2013. nov. 11. 13:37
 8/14 anonim ***** válasza:
nm akarlak megbántani, de annyira naív vagy még.
2013. nov. 11. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor majd tanulsz a saját hülyeségedből remélhetőleg. De van egy sanda gyanúm hogy nem fogsz.
2013. nov. 11. 13:51
 10/14 A kérdező kommentje:
nemazért de miaz hogy naív? csak azért mert regota elek angliaba szinte a gyerekkoromat itt toltottem es nagyon jol beszelek angolul nem beszelek magyarul sokat ugyhogy oszinten megmondom kezdem elfelejteni a magyar nyelvet ugyhogy bocsi de telleg nmtudom mit jelent a naiv :|
2013. nov. 11. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!