Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Miért nincsenek normális férfiak/nők? " Olyan emberek igényeire vagyok kíváncsi, akik már legalább 1-2 éve nem voltak kapcsolatban. Nektek mik az elvárásaitok? Nincs túl sok/magas szerintetek?
Kíváncsi vagyok a pontos külső/belső igényekre, akár linkelhettek hasonló férfiakról/nőkről személyiségük vagy külsejük alapján.
Vajon azért boldogtalan sok ember, mert nem ad lejjebb az elvárásokból? Ha lejjebb ad, tud-e boldog lenni?
Nálam az ápolatlanság, ha nem fürdik, nincs szájhigiéniája.
A borotválkozás nálam nem elvárás, ahogy ő jól érzi magát. Szeretem a bajuszt és a szakállat.
De egyéb testrészeken soha nem zavart az sem ha nagyon szőrös és az sem ha genetikai okokból nem volt az.
A szőrtelenítést akkor tudom elfogadni, ha sport miatt kell Pl úszó.
A divatos nálam azt jelenti, hogy úgy öltözködik mint egy pláza próbababa. Sajnos volt ilyen udvarlóm, de nem szeretem ha egy férfinek ennyire nincs egyénisége. Én a sima póló+farmer felállással is megelégszem, ha ő így érzi jól magát. De pláza divatot nem férfiakra tervezték.
Az nem volt kérdés, hogy cserébe én mit nyújtok, de annyira firtatod:
Nem követem a divatot szándékosan. Olykor megesik, hogy egybeesik pár ruhadarab az én ízlésemmel, de van saját stílusom.
A szőrtelenség nálam nem központi téma. Van olyan, hogy bizonyos körülmények között megnövesztem pl. az intim szőrzetem, mert többnapos fürdés nélküli kirándulásnál ez higiénikusabb. És van olyan is, hogy hetekig nem érek rá odafigyelni magamra szőrtelenítés témakörben, vagy csak nincs alkalom rá, de ettől még nem esek kétségbe.
Nem tartom magam különösebben műveltnek, bizonyos témakörökben járatos vagyok. Egyetem alatt pedig minden figyelmem a szakmának szenteltem. Különösebben türelmes sem vagyok, csak ha az adott szituáció megköveteli. Ha a párkapcsolatom krízisen megy keresztül vagy épp a partnerem fejlődik valamiben akkor tudok türelemmel lenni iránta.
A kérdéseid közül talán az emberségesség a leginkább jellemző rám. Szeretem az embereket és csodálom őket. Nagyon megértő és elfogadó tudok lenni. És ezért is szeretem ha egy férfi nem borotválja magát. Nekem nagyon tetszik a férfi. A válla, a keskeny csípője, a nyaka, a combjai, a borostája/szakálla ... ez mind így tökéletes.
Remélem kielégítő volt a válaszom.
ps.: tudom ez sem volt kérdés, de háttérinfó: jelenleg 3 udvarlóm van, azért nincs már jó rég óta párom, mert az előző szakítás után kellett egy kis idő, hogy minden összerázódjon. Nagyon szeretem a párom, de inkább a karrierjében támogattam. Mikor pedig minden a helyére került, olyan lett az életem, hogy nem fér bele egy párkapcsolat. Sajnos alig lenne időm rá. Így inkább nem nyitok senki felé, mert nem akarok senkit magam mellé láncolni, úgy, hogy nem tudok vele törődni. (legalábbis annyit nem mint amennyit kéne).
Az elvárásaimnak nem nehéz megfelelni, a hiba az életvitelemben van.
Alfonzína, munka miatt nincs időd? Elég normális lány vagy a leírásod alapján. Ne járj úgy, mint én, hogy lassan kifutsz az időből!
Engem személy szerint pár centi után has-mell, hát zavar.
Nem. Sok időt elvesz az edzés. Reggel is van erősítő és délután is technikai. (most pl ép onnan jövök)
Aztán most kezdtem el tanulni egy új nyelvet, és egy másikból készülök a nemzetközi nyelvvizsgára.
És még ott van diplomamunkám és záróvizsga tételek... :(
Meg a nagymamám aki nagyon beteg, őt nem akarom elhanyagolni, mert amúgy is rossz szegénynek.
"- normálisan öltözködő: Hosszú nadrág egy szolid felsővel vagy harisnya szoknyával és valamilyen pamutpulóverrel (ősszel/télen ugye). Nyáron ne legyen olyan miniruhában ami szinte nem takar semmit, ne látszódjon ki a hasa sem. Szóval egész egyszűrűen ne öltözzön ribisen. "
És ez szerinted mennyire reális elvárás manapság a nőktől? Én úgy vettem észre a nők túlnyomó többsége kifejezetten szereti megmutatni magát, kivéve ha nem szélsőségesen csúnyák.
Gyakran látsz ilyen nőket?
"Ne hagyja el magát: A fentebb említett dolog. Szóval én sem vagyok felszínes (persze kell, hogy vonzódjak hozzá szexuálisan) ő is figyeljen oda, hogy a külsejét szinten tartsa és ugyancsak ne legyen drasztikus változás. Ő se szedjen fel 10-15 kilót. Az ápoltságra is vonatkozik, ne legyen az, hogy hetekig nem mos hajat és hasonlók."
És ez szerinted mennyire reális elvárás? Ma szerintem a nők többsége semmit nem sportol, egyértelmű, hogy 20-30 éves koruk után csak egyre csúnyábbak(elhízottabbak) lesznek.
"Elvárásaim hasonlóak az előzőekhez:
- szeresse az állatokat (különösen a macskákat)
- ápoltság, de nem kell túlzásba esni
- ne legyen divatos
- annyira túlságosan ne szőrtelenítsen
- legyen hozzám türelme, beszéljünk meg minden fontosat
- legyen házias, segítőkész
- legyen benne empátia
- legyen kitartó
- legyen művelt
- legyen emberséges
- sportolás
- kreativitás
- közös érdeklődés "
Te sportos és művelt embernek tartod magad? Miért fontos ennyire a macska?
"Belső (na itt már viszont magas a mérce)!
-Legyen reális énképe
-Legyen képes szembesülni a hibáival, problémáival és akarjon változni, fejlődni
-A problémákat, konfliktusokat lehessen megvitatni, közösen megoldást keresni rájuk (ne söpörje a szőnyeg alá, ne másokat hibáztasson, a problémát mint a megoldás lehetőségét lássa)
-Legyen intelligens, művelt, jó kommunikációs képességgel rendelkező
-Legyen nagyjából hasonló az értékrendünk, ízlésünk világszemléletünk, társadalmi státuszunk, szexkultúránk (kisebb eltérések persze beleférnek, de a túl nagy különbség sose jó)"
Én úgy látom ritkán van olyan nő aki inkább a belsőre koncentrál.
Nehéz ezek szerint ilyet találni? M?ennyire jártál eddig sikerrel?
"Nem vagyok egyébként boldogtalan, és - tapasztalatból tudom - nem lennék attól boldog, ha olyan emberrel lennék, aki nem felel meg az elképzeléseimnek. Próbáltam már, rövid távon feldob, hosszú távon viszont inkább nehézségeket szül, ha lejjebb teszem a lécet..."
Erre voltam kíváncsi, köszönöm.
Alfonzinának is köszönöm a választ.
"Nem. Sok időt elvesz az edzés. Reggel is van erősítő és délután is technikai. (most pl ép onnan jövök)
Aztán most kezdtem el tanulni egy új nyelvet, és egy másikból készülök a nemzetközi nyelvvizsgára.
És még ott van diplomamunkám és záróvizsga tételek... :(
Meg a nagymamám aki nagyon beteg, őt nem akarom elhanyagolni, mert amúgy is rossz szegénynek."
Igen, sokszor ez is probléma, hogy az ember annyi mindent csinál, hogy párkapcsolatra sincs ideje/ereje, nemhogy családra. Ezért egyre kevesebb a párkapcoslat és a család is talán. Másik része az anyagiak. Gondolom az életviteled alatt azt érted, amiért küzdesz, hogy legyen egzisztenciád. Csak aztán telnek az évek, évtizedek, és mire eléred az alapokat, már nem vagy olyan fiatal és kívánatos. Talán lelkes sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!