Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hét után közölte hogy hiánya van! Most mit csinaljak?
sziasztok.
3 hete vagyunk együtt pasimmal, minden ok, előtte vagy 1 honapig randizgattunk. minden oké volt, legelejeénn nem nyumult meg még most sem semmi.
aztan most 3 hét utan irta, h neki ez igy unalmas,meg hiánya van. én még szuz vagyok, tudja. le akarnék vele feküdni, de egyik felem azt sugja tegyem meg, masik h még korai.
mit tehetnék?

nem szeret. 3 hét alatt azért több kell a szerelemhez. azt hiszem megmondom neki h varjunk még legalabb enyit. ha nem var, akkor egyrészből jobb is, másrészből meg elvesztem. nem vagyok szerelmes, de bele tudnék szeretni. meg ugy érzem a szexel elmélyülne a kapcsolatunk. mert eddig sajna nem volt semmi jo kapcsim.
19/L

Bocsi, de elég rosszul gondolod hogy a szex-szel elmélyülne ez a kapcsolat! Rosszat teszel azzal, hogyha neki adod magad, mert akkor látja rajtad, hogy könnyen kapható vagy és csak arra kellesz majd neki! De te tudod a te szüzességed, nem az enyém!
(1. válaszoló voltam...)

szia
csak akkor ne feküdj le vele ha tényleg erőlteti amugy hogy szüz vagy vagy 3 hét az a szerelemben tők mindegy lenne nem az eltelt idő adja meg a választ kivel mikor kell lefeküdni és milyen alkalombol vigyázz magadra erőltetésre ne amugy meg mindent bele
))és nem vagyok jozsi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!