Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 hét után közölte hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét után közölte hogy hiánya van! Most mit csinaljak?

Figyelt kérdés

sziasztok.

3 hete vagyunk együtt pasimmal, minden ok, előtte vagy 1 honapig randizgattunk. minden oké volt, legelejeénn nem nyumult meg még most sem semmi.

aztan most 3 hét utan irta, h neki ez igy unalmas,meg hiánya van. én még szuz vagyok, tudja. le akarnék vele feküdni, de egyik felem azt sugja tegyem meg, masik h még korai.

mit tehetnék?

2009. nov. 17. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
3 hét után semmiképpen se, főleg, ha még szűz vagy. nem szeret igazán, ha erőlteti. :S
2009. nov. 17. 00:16
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Várj még vele, ha nem érzed teljesen 100%-ig tutira, hogy akkor most már oké! Hidd el, ha szeret akkor tud várni! Ha nem, akkor meglátod megérte nem neki adni a kincsed! :)
2009. nov. 17. 00:17
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez a próbatétel időszak, ha kibírja még egy ideig akkor tudod hogy valóban szeret:) Szóval még várj...
2009. nov. 17. 00:19
 4/10 A kérdező kommentje:

nem szeret. 3 hét alatt azért több kell a szerelemhez. azt hiszem megmondom neki h varjunk még legalabb enyit. ha nem var, akkor egyrészből jobb is, másrészből meg elvesztem. nem vagyok szerelmes, de bele tudnék szeretni. meg ugy érzem a szexel elmélyülne a kapcsolatunk. mert eddig sajna nem volt semmi jo kapcsim.

19/L

2009. nov. 17. 00:20
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Bocsi, de elég rosszul gondolod hogy a szex-szel elmélyülne ez a kapcsolat! Rosszat teszel azzal, hogyha neki adod magad, mert akkor látja rajtad, hogy könnyen kapható vagy és csak arra kellesz majd neki! De te tudod a te szüzességed, nem az enyém!

(1. válaszoló voltam...)

2009. nov. 17. 00:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Vagyis 2. bocs...
2009. nov. 17. 00:23
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ó neviccelj már. Minek szivbatod két hónapig? Diszkóba bemegy az ember egy óra alatt megkap valakit. Nem értem mire jó ez a szívatás.
2009. nov. 17. 00:29
 8/10 anonim válasza:

szia

csak akkor ne feküdj le vele ha tényleg erőlteti amugy hogy szüz vagy vagy 3 hét az a szerelemben tők mindegy lenne nem az eltelt idő adja meg a választ kivel mikor kell lefeküdni és milyen alkalombol vigyázz magadra erőltetésre ne amugy meg mindent bele

))és nem vagyok jozsi

2009. nov. 17. 01:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ez a pasi egyértelműen nem szeret téged, azt gondolom sejted. és addig amíg akár egytized részed is azt súgja hogy korai, addig az is. ezzel a pasival pedig ezek után bennem már fel sem merülne hogy lefeküdjek... ne add neki oda magad. 20L
2009. nov. 17. 07:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Fektetsd le az ágyra,és KEGYETLENÜL DUGD MEG!!!!
2009. nov. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!