Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? /Lennt a többi/
Figyelt kérdés
Segítséééééég! Már régóta jóban vagyok egy sráccal aki nálam 3 évvel idősebb,és egyre közelebb kerültünk egymáshoz,és mostmár azt hiszem,hogy talán bejövök neki...Multkor pl. meg akart ölelni már,meg ilyenek,és egy csomószor célozgat dolgokra,de sokszor meg úgy látom rohadtul nem érdeklem őt...Most akkor mi van? Lehet érteni a fiúkat egyáltalán? 16/L2011. nov. 19. 20:45
1/9 anonim válasza:
Miért, a lányokat lehet? Nemhinném. :D
2/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a fiúknak kéne kezdeményezni és bátrabbnak lenni és akkor hogyha odamész egy lányhoz és valamit kérdezel akkor választ is kapsz..Én még egy fiút sem küldtem el a p*csába.....:D
2011. nov. 19. 20:54
3/9 anonim válasza:
Írnál kicsit pontosabbakat?Mit célozgat?Miből látod/érzed hogy bejössz neki?
4/9 anonim válasza:
azért az h meg akar ölelni még nem jelent semmi extrát, csak azt, hogy érdekled őt, legalább mint barát, de semmi komoly..
persze ettől még lehet bejössz neki, de ezt ki kell derítened, és ne várd el másoktól, hogy megfejtsenek egy tök idegen embert egy "szerelmes" véleménye alapján.
5/9 A kérdező kommentje:
Pl: Multkor volt egy olyan,hogy dumáltunk kapcsolatokról,és beszéltük,hogy szerinte meg szerintem mi a normális korkülönbség egy kapcsolatban,stb.....És mondtam hogy 18 alatt nem nagyon kezdenék,mert érettebb vagyok a koromnál,és a 16 éves srácok nem kötnek le igazán...:D És erre mondta hogy és egy 19 évessel? Pl. Velem? és igy nevetett.....én meg mondtam hogy oké..és röhögtünk...és így ezt sem tudtam hova rakni,hogy pl poén,vagy nem poén.!?? meg a multkor azthiszem meg akart ölelni az utcán csak pont kitértem mert másra figyeltem,mikor észrevettem,már csak egy pacsi lett belőle...:S
2011. nov. 19. 20:58
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szerelmes :D Csupán bejön,a szerelem nem itt kezdődik....:D
2011. nov. 19. 21:00
7/9 anonim válasza:
Lehet hogy avn benne valami,de hagyj magatoknak időt!Ki kell várni,ha te szeretnél tőle komolyan valamit akkor célozgass vagy vesd fel h mi lenne ha,el tudná e képzelni stb...
8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy kettesben szinte sosem talizunk,mert ha igen,akkor is 1 percen belül odajön valaki ,mert elég "menő" a srác...Máskor meg alapból nem ketten talizunk,szóval szinte sosem vagyunk kettesben...Társaságban meg nem nyögném be,hogy őt mit gondol.....Egyébként egyszer volt ilyen hogy "írd le az ideálodat" egy társaságban....És pont egy olyan csajt írt le mint én...."Szőke haj,kerek arc,kicsit husis,de nem kövér.".stb...most nem jellemzem magam....:D
2011. nov. 19. 21:13
9/9 anonim válasza:
menjetek kissebb csoportal valahova és fixáld le a többiekkel h 10-20 percre tünjenek el v ilyesmik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!