Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Milyen alkatú nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen alkatú nő? Csontkollekció? Normál? Testes? Kövér?

Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 22:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Legyen jó idomai és legyen normál (nem azt mondom hogy anyonsportolt kocka hasa van de nem is azt hogy meg lehet fogni szal sima normál szerintem ha értitek )
2009. nov. 20. 14:37
 22/26 anonim ***** válasza:
47%
Ha jól szop, még azt is megbocsátom, hogy kövér :)
2009. nov. 20. 14:59
 23/26 anonim ***** válasza:
45%
Ha megtetszik valaki, és van rajta mondjuk 4-5 kg felesleg, az egyáltalán nem szembetűnő. Szerintem irtó gáz, meg gagyi, ha a csaj felül ezeknek a mai divatos baromságoknak, hogy edzőterem, meg diéta... Röhej. Ilyen sportbu.i csajjal szóba sem állnék. Mindig röhögök, mikor meglátok egy lányt súlyzózni, meg futni, erőlködni. Annyira szánalmas, hogy azt hiszik ez menő, meg szép... :DD
2009. nov. 20. 15:02
 24/26 anonim ***** válasza:
65%

hülye utolsó.

azért még lehet mozgásigénye egy lánynak. Nem?

Nem kéne egész nap otthon ücsörögni és a hájas testüket simogatni.

2009. nov. 20. 15:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én lány vagyok, mindig bajom volt a kilóimmal, hogy itt és ott is van rajtam felesleg.

Addig a pontig amikor mondtam egyik ismerősömnek, hogy szeretném ,hogy annyira sovány legyek mint egyik csaj. Akkor ő rávágta ne hülyéskedj sokkal soványabb vagy nála.

így most már elfogadom magam , nem akarok soványabb lenni mert nem is szépek azok a csont sovány lányok.

2009. nov. 20. 15:53
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

ma 15:02-s látom okos vagy,te még nem láttál gyönyörű szép nőiesen izmos csajt,akin nem az undorító hurkákat kell fogni a szép feszes testét.Neked tuti nem jutott még ilyen lány ajánlom keres egyet magadnak.

Jah lehet te inkább a büdös bagós képű,kokain fehér,szétszívott dagadt csajokat szereted akkor sorry vagy az igényteleneket.

2009. nov. 20. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!