Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Milyen alkatú nő? Csontkollekció? Normál? Testes? Kövér?
Figyelt kérdés
2009. nov. 16. 22:51
11/26 anonim válasza:
legyen jó melle, meg jó segge, és az se gáz, ha egyéb helyeken van egy kics háj.
12/26 anonim válasza:
egyértelműen a duci csajok!! szeretem ha van mit fogni 1 csajon + a duci csajok általában vidámabbak is.
nem tetszenek azok a csajok amelyik csont és bőr, zörögnek a csontjai, pl Naomi Campbell, Paris Hilton.az olyanoktól a hányás kapkod.
13/26 anonim válasza:
nálam ez nem kizáró ok, de alapból a normál és testes kategória jön be... legyen mit fogni
14/26 anonim válasza:
a csontkollekció és a normál közt szerintem van egy átmenet a vékony/karcsú. nekem az jön be
16/26 anonim válasza:
50-60 kg közötti kategória, és legyen formás.
17/26 anonim válasza:
50-60 között, 50 alatt szerintem egészségtelen.
18/26 anonim válasza:
bocsi srácok, hogy beleszólók, de a testsúly önmagában nem mérvadó, függ a magasságtól is, egy 150 centis lány hiába 50-60 kiló, az már inkább duci kategória, egy 175 centis lány meg akkor is normál, ha 60-70 kiló között mozog... testtömegindex
19/26 anonim válasza:
Egy nő attól nő, hogy van melle, segge, csípője, stb. Akinek az a típus jön be, akinek semmilye sincs, úgy néz ki, mint egy általános iskolás lány, na ott már komoly bajok vannak. Igen, hpgyne az egészséges, ha állandóan az ételek kalóriatartalmát lesi, meg jaj ez hízlal, az hízlal, nem lehet vele normálisan enni se, meg állandóan edz, mint egy férfi. Na engem ez borzaszt el! Én az ilyenektől kapok hányingert! Persze, azért ne legyen 100 kilós, de normális felfogása legyen, egyen normálisan, nekem ne korogjon a gyomra egyfolytában!!!!!!!!!!!!! Le a gebékkel!
20/26 anonim válasza:
Sportos vékony,nőisesn izmos,ne legyen rajta háj,mert utálom.
A mostani csajom ilyen,IMÁDOM.
48-55kg-ig max.
Sportoljon.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!