Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tanácstalan vagyok. Mi legyen?
jaaaj te!!!! most neked mi ebben mi a rákot segítsünk te drága...
ha én aszondom válasszad a 15 évest...erre te az mondod majd de ő nem olyan cukiiiii
OK!
erre én azt mondom válasszad a 17 erre te azt mondod de ő nem olyan ariiiiii
OK!
erre én aszondom legyen a sok srác aki rádhajtott...minden lukad ki lesz töltve...ENNYI
erre te jaj de szupiiiiiiii!
uristen 14éves kislány ne járjon senkivel két hét mulva meg majd kérdezed hogy hol hajtják végre az abortuszt TANULJÁL B@ZD MEG
Jézusom, tényleg itt tartunk? Egy 14 éves lánynak evvel kell foglalkoznia, hogy 10 pasi közül kit válasszon? Amíg gyerek vagy addig legyél gyerek, tanulj, lógja a barátaiddal. Ha felnőlsz akkor lesz még 50 éved pasizni meg ezen rágódni. Amúgy meg ne tőlünk várd a választ, ismeretlenek tömegétől. Ilyen kérdésben még egy barát szava is meggondolandó hogy elfogadd e. Ez a te döntésed. De hiába is mondom hogy bőven ráér még a pasik halmozása, rád hajtott most 10 pasi és a világ urának érzed magad, mindenki csak a te kedvedben akar járni és érted küzdenek. De ez is csak addig lesz így amíg meg nem kurn@k és ott nem hagynak. Hidd el, jobb hallgatni a tanácsra ami nem tetszik, mint sírva visszagondolni hogy mit is kellett volna tenni. Csak ennyit akartam.
21\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!