Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira tanácstalan vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira tanácstalan vagyok. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok 14/L vagyok. Megismertem egy 17 éves fiút. Regneteget talizunk, beszélgetünk nevetgélünk. Nagyon nagyon tetszik, görcsbe rándul a gyomrom, ha rá gondolok... DE megismertem egy 15 éves fiút is. Benne is nagyon sok minden megfogott. Mind a kettővel tudom, hogy jó lenne a kapcsolat, de nem tudom eldönteni, hogy kit válasszak...:( + most egy csomó fiú rámhajtott.. ÉS az egyik ismerősöm össze akar valakivel hozni akinek nagyon bejövök...:/ Valami tanács, vagy ilyesmi amivel siekrülne eldönteni? Köszi.
2009. nov. 16. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nincs valami jó kis huszonéves fiú, aki rádhajt? :P
2009. nov. 16. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:

jaaaj te!!!! most neked mi ebben mi a rákot segítsünk te drága...

ha én aszondom válasszad a 15 évest...erre te az mondod majd de ő nem olyan cukiiiii

OK!

erre én azt mondom válasszad a 17 erre te azt mondod de ő nem olyan ariiiiii

OK!

erre én aszondom legyen a sok srác aki rádhajtott...minden lukad ki lesz töltve...ENNYI

erre te jaj de szupiiiiiiii!

uristen 14éves kislány ne járjon senkivel két hét mulva meg majd kérdezed hogy hol hajtják végre az abortuszt TANULJÁL B@ZD MEG

2009. nov. 16. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Hmm.. Milyen értelmesek itt egyesek. Attól még, hogy neked nem jött össze 14 évesen a kapcsolat akivel akartad (mert gondolom ezért ez a nagy féltékenység + gondolom soha nem is volt kapcsolatod) nem kell másokat is lebeszélni... Jah és moderáld magad szerintem.
2009. nov. 16. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Részben azért igaza van a 2. válaszolónak..HA te magad sem tudod,mit akarsz,mi honnan tudjuk :)? Semmilyen konkrét belső tulajdonságot nem mondtál egyikről sem,ami alapján mi eltudnánk dönteni,hogy neked melyik is lenne a legjobb! De még akkor sem biztos,hogy hallgatnál ránk,tehát... :) Jahhm..és én így látatlanban,ismeretlenül,pláne neten nem mernék olyat állítani,hogy nem volt soha kapcsolata..lehet,hogy éppen ő egy tapasztalt,nős/férjes 2 gyerekes szülő :) Mondjuk a stílusából nem ez jön le,de ez már egy másik kérdés ;) Csak azért mondtam ezt,hogy azért érezd,hogy ilyet elég merész dolog kijelenteni egy ismeretlen emberről ;)
2009. nov. 16. 23:18
 5/6 anonim válasza:
Akinek hosszútávon jobb értékei vannak!
2009. nov. 16. 23:31
 6/6 thedani ***** válasza:

Jézusom, tényleg itt tartunk? Egy 14 éves lánynak evvel kell foglalkoznia, hogy 10 pasi közül kit válasszon? Amíg gyerek vagy addig legyél gyerek, tanulj, lógja a barátaiddal. Ha felnőlsz akkor lesz még 50 éved pasizni meg ezen rágódni. Amúgy meg ne tőlünk várd a választ, ismeretlenek tömegétől. Ilyen kérdésben még egy barát szava is meggondolandó hogy elfogadd e. Ez a te döntésed. De hiába is mondom hogy bőven ráér még a pasik halmozása, rád hajtott most 10 pasi és a világ urának érzed magad, mindenki csak a te kedvedben akar járni és érted küzdenek. De ez is csak addig lesz így amíg meg nem kurn@k és ott nem hagynak. Hidd el, jobb hallgatni a tanácsra ami nem tetszik, mint sírva visszagondolni hogy mit is kellett volna tenni. Csak ennyit akartam.

21\F

2009. nov. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!