Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalta ezt a volt bnom?
Figyelt kérdés
Szakitott velem mert elege lett belolem(maas csajoknak irogattam, tarsketrsoztem, de sose csaltam meg csak ezt hiszi !!) Szval elveszett a bizalma irantam. Egy ideig folyton lestem az adatlapjat meg likeolgattam de aztan letiltottam mert nem akarom latni a kiirasait uj kepeit. Erre meg aznap 10nem fogadott hivas vart tole(nem vettem fel nneki) most ezt miert csinalta? Szakitas utan nem is keresett most meg hirtelen emiatt igen??? Ez mit jelent?? 3eves volt a kapcsolat22F.2013. nov. 9. 22:02
2/5 anonim válasza:
Pedig összeillenétek, mind a ketten gyerekesek vagytok. Ha letiltottad akkor miért nem veszed a telefont és mondod meg neki?
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hog fáááck yúúúú biiicccssss... fákkk yúú mádörfákör....
Amúgy megadnád az anyud tel.számát ?
4/5 anonim válasza:
Ne is csodálkozz, ha elveszti a bizalmát, ha random csajoknak írsz, meg társkeresőzöl, te balf-sz.
5/5 anonim válasza:
Úristen, olyan vagy mint a volt pasim csak 7 évvel fiatalabb kiadásban:D Sőt, mi is 3 évig voltunk együtt.
Kerested rá az alkalmat, hogy megcsald, eljátszottál a gondolattal, úgyhogy ne csodálkozz. Biztosan nem érti most, hogy miért tiltottad le. Egyébként nem kizárt, hogy még szeret téged, de hátha van egy kis esze és nem kezdi újra veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!