Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Nem akarom elveszíteni.

Figyelt kérdés
Szóval. Beleszerettem egy fiúba eszméletlenül.. Neten ismertem meg, de öt percre lakik. Nyár óta beszélgetünk, azóta is egyszer találkoztunk, akkor se volt semmi csak megölelt. Alig volt témánk, de mégis jó volt vele lenni. Szóval elvileg ő is szeretett, aztán egyszer összevesztünk nagyon,és mondtam neki, hogy csak átvert stb., mivel minden más lányt fűzött. Azóta kibékültünk, de egyikünk se mondja hogy szeretlek, minden megváltozott. Tali után már nem írt, nem keresett, most is én írok neki, válaszol, de csak kétszavakban, megváltozott valami... Most valami lánnyal is találkozott... Nem akarom elveszíteni. Ha megkérdezem mi baja, faggatom, összevesznénk, azt pedig nem akarok. Ha veszekszünk akkor se vág semmit a fejemhez, csak unottan válaszol... De az egész ismerkedésünk elején-közepén eszméletlen aranyos volt. Szerintetek mit tegyek? :(
2013. nov. 9. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, mert lecsapják a kezedről.
2013. nov. 9. 17:46
 2/3 A kérdező kommentje:
hiába beszélek vele, csak szmájlikat ír, vagy nem válaszol.. kicsit rosszul esik, hogy találkozik velem, utána pedig egy más lánnyal... úgy, hogy előtte elvileg engem szeretett... :( mit mondanék neki?
2013. nov. 9. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:
csak hülyit az én pasim is ezt csinálta mikor megcsalt
2013. nov. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!