Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak/Fiúk! Ti milyen élet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/Fiúk! Ti milyen élet stílust választanátok magatoknak? (lent. A, B)

Figyelt kérdés

A. Hogy megállapodni egy nő mellett, vele együtt karriert építeni, családot alapítani, gyerekeket vállalni.

B. Hogy felállítani egy karriert saját magad, de ahelyett hogy megnősülni, folytatni egész életedben a nőcsábász életmódot, rengeteg nővel szeretkezni.. stb.

2013. nov. 8. 19:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Egyiket se. Nocsabasz se akarok lenni es megallapodni se szeretnek. Tok felesleges megallapodni, az emberek 85% utana ugy se birja, es elvalnak, akik irjak, h majd ha megkomolyodik... Ez az ami sose fog eljonni :D De ebben se hiszek, h nehany csaj hiaba jol nez ki, de, hogy nekem az lenne az eletcelom h egyik felszines 20oneves/tinip*csat kurjam, kizaralog osztonszeruen, a masik utan, teljesen uresen... Sokan csak azert ahitoznak ez utan mert nagyon el van fojtva nekik ez a vagy, mert sok kis p.csa nem engedi be oket a bugyijukba. De ha egy-ketto bugyijaba bejutnanak, rajonnenek, h nem ez az eletmod a nonplus ultra, sot egy ido utan sokkal kiuresedetebb lenne a szex. En egy ember vagyok, aki szeretne mindig azt csinalni amihez epp kedve van. Nem fogok egesz eletemben egy ilyen kotott eletet elni,egy poz, egy szerep szerint. Alapvetoen olyan embereket gyujtok magam kore, szeretem veluk korulvenni magam, akik hasonlo gondolkodasuak, egyaltalan hajlamosak arra, akikkel ugy itelem erdemes toltenen az idomet, es vele egy laza, de annal erosebb kotelekkel osszekotnom az eletem, mert ugyanazt a szellemiseget kepviseli. Egy ilyen embertol, esetleg emberektol szeretnek gyerekeket majd mert imadom a csaladot es rengeteget akarok veluk foglalkozni. Es nem szeretnek elottuk a lz anyjukkal mindenfele maganeleti problemankrol veszekednk, mi igaz baratok leszunk, igy inkabb vitazunk, de akkor ia barmilyen kerdeskort megvitatunk ami a vilaggal kapcsolatos, a veszekedes nem igazan lesz, ha lesz is nem a gyerek elott. Aztan ha o leakar fekudni massal is az engem nem fog zavarni, csak ugyelunk a higeniara. A kozelebbi baratok kozul, vagy mashonnan, akar egy olyannal akivel csak mlst felizgatta a helyzet. Nem szabom meg neki h nem lehet. De hogyha engem is vki valaha felizgat, mert tisztaban vagyok vele, h valahol egy ostoba osztonleny vagyok, es ugy erzem vele szeretnem, akkor nem szeretnek elore olyan donteseket hozni, ami szerint ezeket nekem egy eleten at kell lekuzdenem. De azt sem szeretnem, h csak ebbol alljon az eletem, sot. De az embernek felesleges azt lefojtania amkt szeretne. Tegyuk fel egy kismellu lannyal vallaltam gyerekeket, racionalisabb dontesek menten, ahol a gyereknek, ami kapcsolatunknak a leheto legjobb korulmeny biztositasat helyeztuk eloterbe. Nos, megis nekem a mellszex a nagy fetisem, akkor mondjak le rola 50 evre,lenyegeben az egesz eletemre, vagy keressek addig baratnot amig talalok egy egyben jot es meg nagymellut is? :D nevetsegesnek tartom az egeszet. Ezert van az h konkretan az emberek rettegnek a csaladalapitastol, ennek jele h egyre kijjebb toljak az gyerekkeszitest, hazassagot, meg h ilyen hulye modszerekbe hisznek, gondolkodnak, kovetnek, h majd kielem magam, aztan johet a csalad. Mintha vmi zardaba kene bevonulni, amit csak kizarolag kiegett venemberkent tudsz elvezni vmennyire, meg azert megse legy ilyen allapotodba egyedul, ahogy ok vizionaljak magukat 18-28 evesen majd 10-30 ev mulva. Es ez nem vmi toltottsegi szint amit le kell meriteni, nem igy mukodik, ezek vagyak, amik ujra meg ujra felbukkannak az ember eleteben tobbe-kevesbe a korral haladva, de ez nem azt jelenti, h akkor vallaljunk 65 evesen gyereket. A 20on evesen egeszseges gyereket vallalni, felesleges huzni. Csak ez is ilyen modern szemlelet, h epitsunk karriert, "eljuk az eletet", valositsuk meg magukat egyre tobb szinten mert akkor leszunk boldogak. Hat nem, ezeknek a dolgoknak folyamatosan kell zajlania, ha ez teged boldogga tesz, annyi karrier szukseges a gyerekhez, h legyen egy biztos munkahelyed, lakhelyed.. Ennyi, nem kell ahhoz karrier,nem kell mindenkinek karrier, ha neki a gyerek nagyobb boldogsag, akkor azert ne varassa. Csak manapsag ez a karrier nagy altalanos ertekmero, boldogsagmero lett, ami igy egy baromsag. Szoval a lenyeg ez az egesz olyan mint az izek. Ha te valami izt szeretsz, azt idonkent szeretned ujra megkostolni, persze ha honapokig folyamatosan csak azt izleled megunhatod, de aztan kesobb ujra megkivanod. Nem lehet, nem erdemes elfojtani, foleg nem kizarolag gyokeres elfojtassal, akkor erre szoktak jonni a parkapcsolati, szeretkezesi tanacsok, de lassuk be, aki mar ilyenekkel altatja magat, h majd kielem magam es utana, az olyan mint amikor elhiszed a jatekfuggonek, h ez lesz az utolso kor. De ugyanakkor nem ezeknek az izeknek a fektelen habzsolasarol szol az elet, mert nem osztonleny vagyok, mar mas emlosallatok is fejletebbek ennel erzelmileg, szellemileg, nem h az ember.
2017. nov. 19. 01:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Magarán te egy nyitott házasságban szeretnél élni.

2017. nov. 23. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!