Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás. Valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Most vagyok benne egy szakításban. 3 éves kapcsolat után...
Tudom ez nem a legalkalmasabb hely, de nem találtam jobbat. Valakinek lenne kedve beszélgetni velem, aki hasonló helyzetben van, nagyon maga alatt? Írj emailt... lány, fiú is lehet.
Ne tarts szánalmasnak de lehet jó lenne nekem erről olyasvalakivel beszélgetni, aki tudja éppen most milyen szar érzés. Ha te is benne vagy, lehet neked is jó lenne. Velem szakítottak.
Vagy tudsz olyan oldalt, internetes közösséget, ahol lenne ilyesmire lehetőségem? Nem pszichológus, hanem csak hétköznapi ember, aki ugyan úgy küzd nap mint nap... :/
L/19
2009. nov. 16. 16:17
1/5 anonim válasza:
szió. bár velem nem most szakítottak de én is túl vagyok egy 3 éves kapcsolaton és még mn
mindig nehéz ha gondolod irj nyugodtan privit
3/5 anonim válasza:
Könnyű azt mondani, hogy felejtsd csak el, ez egyáltalán nem megy ilyen egyszerűen. Én is túl vagyok egy 2 és fél éves kapcsolaton, bár már nem mostanában lett vége, azóta már másik barátnőm is volt, de saját és másokon is látott tapasztalataim szerint egy ilyen kapcsolatot csak úgy lehet elfelejteni végleg, teljesen, ha jön valaki más, akibe újra képes vagy beleszeretni. Most ez télleg baromi nehéz, sok sírás, reménykedés, de ezen is túl kell esni, az egyetlen gyógyír erre az idő és a barátok, nem idegenekkel kell ezt megbeszélni, hanem olyanokkal akik jól ismernek és megértenek, bár az az eset is fennállhat, hogy a barátaidat pont a párod miatt elhanyagoltad cseppet, ilyet is láttam már párat, de hidd el, ha igaz barátaid vannak ilyenkor az nagyon sokat számíthat, fordulj hozzájuk bizalommal, őszinteséggel. Most nagyon sokáig nehéz lesz ez még neked, fog fájni, az egyetlen amit javasolni tudok erre az időre, hogy foglald el magad, ne legyél egyedül, járj bulizni, élj, legyél társaságban, az tudja csak legfeljebb elvonni a figyelmedet. Nekem az volt hasonló időszakomban a legrosszabb, amikor egyedül voltam, utaztam a metrón, vagy amikor az ágyban feküdtem egyedül, legyen minél kevesebb ilyen szituáció, hogy egyedül vagy és annál jobb lesz. Remélem valamennyit azért segítettem :) 19/F
5/5 anonim válasza:
Ha írsz privátot, majd válaszolok, amint lesz időm. Mondjuk én nem vagyok szakítás után, tehát ebből kifolyólag magam alatt sem. (30+ ffi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!