Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak körében lehetséges, hogy tartanak az orális szextől?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy egy nő elégít ki egy férfit. Ez az én problémám! 18 leszek nemsokára, és elég régóta járok már a barátnőmmel. Pár évvel idősebb mint én, de ez végül is csak abból a szempontból fontos, hogy ő már tapasztaltabb a szex terén. Egyszer már szexeltünk, ami nekem az első volt. Volt pár alkalom, hogy a kezével kezdett kényeztetni, de amikor a szájával akarta folytatni, én tiltakoztam, amit ő meg is értett. Egyszerűen félek: egyrészt mert nem vagyok felkészülve, hogy milyen érzés. De gondolom hogy élvezetes, csak nekem még sosem volt ilyenben részem, ezért tartok is egy kicsit. Mitévő legyek? Nem szeretném mindig visszautasítani :S2009. nov. 16. 15:06
1/6 anonim válasza:
hát akkor ne utasítsd vissza :D ez ilyen eccerű.
jóérzés, hidd el. de semmi meglepő vagy szokatlan nincsen benne.
csak feküdjél hanyatt és élvezzed. ebből télleg nemkell ekkora problémát csinálni.
2/6 anonim válasza:
Jo látni hogy vannak még 18 éves fiuk, akik igy gondolkodnak :) minden tiszteletem a tiéd. amugy meg nem kell félni, ha már szexeltetek ez is menni fog. :-)
3/6 anonim válasza:
Én úgy vagyok a farkammal, mint lányok a szüzességükkel. Csak annak nyújtják oda, aki tényleg kiérdemli. Én gyűlölöm ha orálisan kényeztetnek, nem jó érzés számomra. Ha úgy alakul, hogy már nagyon erőszakoskodik a partner, akkor eltűröm és baromira élvezem, mikor végre abbahagyja...
4/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy fokozatosan szeretnéd.
Az első néhány alkalommal csak néhány puszi és hasonlók.
5/6 anonim válasza:
kösz a válaszokat, a 2. válaszolónak pedig még egy köszönet :)
6/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, előző is én voltam, csak nem jelentkeztem át :S de még egyszer kösz
2009. nov. 18. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!