Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik barátnőt tartanak: mennyi ideig tart egy-egy kapcsolat?
A tartott "barátnő" időre megy valóban, mert egyre többe kerül, miközben a teljesítménye általában csökken, és unalmassá is válik. A gyártói garancia a magyar jog értelmében 12 hónap, de több típusnál jobban járunk, ha 4..6 hónap után cseréljük, vagy be sem fektetünk ilyen típusba egyáltalán.
Általában 50%-os hatásfokromlás után szoktuk cserélendőnek tekinteni. A legjobbak 24..36 hónapig használhatók.
Tudom provokatív a szóhasználat, elnézésüket kérem azoknak akiknek a lelkivilágába gázoltam esetleg.
A kérdés a tapasztalatok megosztására irányul. Azaz szebben azt kérdezem, hogy hány párkapcsolatod volt és melyik mennyi ideig tartott. Mert hát semmi sem örök és egy párkapcsolatnak is megvan a várható élettartama ahogy egy 100wattos égőnek is....
Ja hogy oké.
Na hát akkor: a szerelem alapú kapcsolataim 3..5 év alatt haltak meg, de volt egy, ami 3/4 év alatt. A barátság+szex alapú kapcsolataim kb. öröknek tűnnek.
15 évesen ismertem meg a barátnőmet, akivel azóta is együtt vagyok :)
Ennek már lassan 9 éve :)
Mára a mennyasszonyom lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!