Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is túlzásnak érezted volna?
5 napja fb-on elezdtem dumálni egy sráccal, tegnap találkoztunk. Amikor leültünk a parkban, b egyből ölelgetett, meg csókolgatni akart, és nem értette, hogy mi bajom ezzel. Hiába mondtam, hogy ez gyors, még nem is ismerem, folytatta.
Amúgy jó fej, csak annyira türelmetlen. Aztán kicsit lenyugodott, akkor szívesen átöleltem stb, aztán már jött azzal, hogy meg akarja fogni a mellemet, az a mániája..
Találkozzak még vele szerintetek? Mi van, ha másokkal is így viselkedik??..
19 éves srácról van szó
1 hete lett vége a kétéves kapcsolatodnak és már randizol? Te se vagy semmi!
19 évesen lehetne már egy kis fogalma a srácnak arról, hogy mit lehet és mit nem. Én nem vagyok arról sem meggyőződve, hogy az a másik kapcsolat tényleg volt-e, nem csak kitalálta.
Ha annyira akarsz, adj neki még egy esélyt, de szerintem se sül ki belőle semmi érdemleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!