Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te is túlzásnak érezted volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is túlzásnak érezted volna?

Figyelt kérdés

5 napja fb-on elezdtem dumálni egy sráccal, tegnap találkoztunk. Amikor leültünk a parkban, b egyből ölelgetett, meg csókolgatni akart, és nem értette, hogy mi bajom ezzel. Hiába mondtam, hogy ez gyors, még nem is ismerem, folytatta.

Amúgy jó fej, csak annyira türelmetlen. Aztán kicsit lenyugodott, akkor szívesen átöleltem stb, aztán már jött azzal, hogy meg akarja fogni a mellemet, az a mániája..

Találkozzak még vele szerintetek? Mi van, ha másokkal is így viselkedik??..

19 éves srácról van szó

2013. nov. 7. 18:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

De tényleg nem ismerem ezt a típust, szerencsére.

Legutóbbi barátommal 1. randin csak ölelés volt meg kézfogás.

2013. nov. 7. 18:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk el tudom képzelni, hogy néznek ki azok a pasik, de ő egyáltalán nem olyan. Sőt, nem is annyira helyes. Egy picit duci, szemüveges, de "divatos" pasi..
2013. nov. 7. 18:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem is azért mondom, hogy csak tökéletes szépségek lehettek. De akkor is béna :)
2013. nov. 7. 18:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egyrészt éretlen és butácska,másrészt erősen szexmániás.Elég nagy eséllyel csak a szexre hajt.
2013. nov. 7. 18:26
 15/21 A kérdező kommentje:

Akkor miért találkozott velem? Megmondtam, hogy 1 hónap a minimum. Ha én szexre mennék, keresnék valami könnyen kapható krvát.

Aztán meg megy a duma, hogy így meg úgy tetszel stbstb. Persze szépen...

2013. nov. 7. 18:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Jó mindegy, kap még egy esélyt, lehet, csak túl gyors volt a váltás nekem.

1 hete lett vége a 2 éves kapcsolatomnak, azt hittem, hogy már teljesen túl vagyok rajta. Lehet, hogy mégsem..

2013. nov. 7. 18:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Vagy csak simán szeretethiányos... van ilyen típus, aki iszonyúan akarna bújni.

Amúgy, te meg majd szépen megtanulod már a netes beszélgetések során levenni a jeleket, és nem randizol olyannal, akivel nem passzoltok. :)

2013. nov. 7. 18:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha veled ezt csinálta, lehet, hogy mással is. nem biztos, hogy pl. hosszú távú kapcsolatra jó.. de ha tetszik, meg másként gondolkozz, találkozz vele:) mi nem voltunk ott, nem tudjuk, pontosan milyen
2013. nov. 7. 18:40
 19/21 A kérdező kommentje:

Mondta, hogy nagyon szeretethiánya van, és hogy nagyon bújós. Csak hát 1. találkozó... :P

Le tudom szűrni, vele minden rendben volt, kivéve azt a nagyon tetszel, hú mennyire kellesz.. Csak az a gáz, hogy láttam, hogy őszintén mondja (webcamoztunk).. Vagy nagyon jól tud hazudni:D

2013. nov. 7. 18:41
 20/21 A kérdező kommentje:

Hát ez az, ha velem ezt, akkor lehet, hogy mással is. De mondjuk 1 éve nem volt barátnője, nem erőltethette meg magát.. Vagy mindenki menekült az 1. randi után...:D

Jó, kap még egy esélyt, leírom neki ma, hogy ez nekem tényleg gyors, vegyen kicsit visszább. Az hitte, csak "elvi" dolog, hogy 1. randin nincs tapi stb.

2013. nov. 7. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!