Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok reménykedni, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok reménykedni, és mégis azt teszem. Mit csináljak? És ő miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Az előzmények:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Szóval megint jelentkezett. :S

Személyesen nem futottunk össze,de csak azon mult h nekem szombat reggel kellett menni melozni.

Úgy történt h egy közös ismerősünkkel le ment arra a helyre ahova én is szoktam járni.(maradt volna otthona nőjével!) Szinte minden hétvégén ott szoktam lenni,és ezt ő is tudja. Ő nem is szeretett oda járni,csak azért jött mert mikor együtt voltunk én oda mentem. Anyuék is ott voltak és tőle kérdezgette h nem megyek e,meg miért nem vagyok ott. Kérdezte hogyan dolgozok,mert reggel nem látott(minek tartja számon h délelöttös vagyok?).Valószínüleg csak azért nem futottam vele össze "véletlenül" (biztos megint beadta volna mint a multkor h,ja most megyek haza meloból milyen érdekes h te meg most mész)mert minden reggel késésben voltam és majdnem negyedkor indultam ki a buszra.

Azt is mesélte anyámnak h lehet h hamarosan szakítani fog a csajával,mert már elege van belőle. meg említette h még az is lehet h mi kibékülünk... Anyám mondta neki h ő ezt nem tartja jó ötletnek mert ugyanazoka problémák előjönnének mint régen. Valahol igaza van neki,tudom. De 2 hónappal ezelött annyira hittem benne,h ujra tudjuk kezdeni és nem ugy lesz mint régen... :S

De ő mnár lassan fél éve van egy olyan kapcsoaltban,ahol nem is szerelmes :S állítólag. Akor most mire jó amit csinál?

Ja meg kérdezte anyámtól h van e pasim... miköze van hozzá? Sajnos anyám megmondta neki h nincs :S

Én azóta nem kerestem vele semmilyen kapcsolatot,próbáltam elfelejteni,de így nem nagyon tudom,h bármikor megjelenhet egy olyan helyen ahova én szoktam járni? vagy azon kell paráznom mikor megyek melozni délelött h össszefutunk e vagy sem... valahol szeretném is,de valahol meg nem...

2009. nov. 16. 14:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hogyan tudod elfelejteni? Leülsz a fenekedre és gondolkodol. Talán megpróbálsz nőként viselkedni. Nem lehet jó érzés segg..t csinálni a fejedből.
2009. nov. 16. 18:36
 22/22 anonim ***** válasza:
AKAROD ŐT hát menj oda hozzá és beszélgess vele, hogy mit akar az az első szavaiból kiderül. és ha gondolod akkor csókold meg...így legalább tudja hogy nem poénkodni mentél hozzá
2009. nov. 18. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!